Hardware Design seminar

Hardware Design seminar Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

De invloed van hardware design op de time-to-market van producten is groot. Een goed doordacht ontwerp kost wellicht meer tijd, maar die tijd betaalt zich terug in de test- en productiefase. Wanneer een ontwerp direct goed is (Right First time)  bespaart dit veel herzieningstijd. Op de World of Electronics besteden we dit jaar daarom uitgebreid aandacht aan de ontwerpfase van hardware voor elektronica.

De klantvraag loopt als een rode draad door het lezingenprogramma. Aan de hand van actuele vraagstukken gaan onze sprekers dieper in op elementen die het ontwerp van een elektronisch product beïnvloeden. Zeker in deze tijd van schaarste en leveringsproblemen is het belangrijk om al in de beginfase goed rekening te houden met de produceerbaarheid van hardware. Dit voorkomt onnodige frustraties en kosten tijdens productie.

Bezoekers krijgen tijdens het seminar concrete handvatten om hardware design efficiënter te maken. Vijf exposanten hebben zich inmiddels aangemeld voor het seminar.

  • QBayLogic vertelt u meer over het programmeren van FPGA's en de voordelen die dit met zich meebrengt.
  • VDL-TBP electronics geeft een lezing over de verkrijgbaarheid en levensloop van componenten (design for logistics).
  • Eurocircuits praat u bij over de produceerbaarheid van het (pcb-)ontwerp (design for manufacturing).
  • JTAG Technologies vertelt over hardware-validatie en het testen van functionaliteit voor productie (Boundary scan).
  • Romex geeft een lezing over de contacteerbaarheid van componenten op de pcb.

Op dit moment werkt de beursorganisatie hard aan het definitieve programma. Heeft u interesse om een bijdrage te leveren aan het Hardware Design seminar? Neem dan contact op met projectmanager Melvin Brink.