HELUKABEL gaat naar de WOTS!

HELUKABEL gaat naar de WOTS! Door: Helukabel B.V.

HELUKABEL® is een Duits familiebedrijf dat in 46 jaar is gegroeid tot één van de meest toonaangevende kabelproducenten ter wereld. HELUKABEL staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. We zijn inmiddels op 69 locaties in 40 landen operationeel, daardoor zijn we een mondiale speler en in staat om snel overal ter wereld te leveren en dat met 12 eigen productie- en assemblagevestigingen wereldwijd.

Vanuit ons Duitse logistieke centrum in Hemmingen-Stuttgart en ons Nederlandse distributiecentrum in Budel, zijn wij in staat om zeer korte levertijden en hoge servicegraad te realiseren. 

HELUKABEL® heeft meer dan 33.000 producten voorradig voor de volgende toepassingen:
▪ Industriële kabels & enkeladers;
▪ Infrastructuurkabels en draad;
▪ Data, Netwerk en Bus Technologie;
▪ Rupskabels en kabelrupssystemen van EKD Systems (RVS, kunststof en staal);
▪ Maatwerk Kabels;
▪ Voor-geassembleerde kabels van Sangel Systemtechnik;
▪ Windmolen en zonnepaneel kabels;
▪ Spiraalkabels;
▪ Media Technologie;
▪ Kabeltoebehoren.

Verbindingstechnologie voor de volgende generatie industrie

De HELUKABEL Groep is een systeemaanbieder voor elektrische verbindingstechniek. Op de WOTS-beurs tonen wij onze maatoplossingen voor de industriële automatisering - van kabels tot kant-en-klare, geprefabriceerde kabelrupsen. Met de overname van EKD Systems en Sangel Systemtechnik, die beiden al vele jaren op de markt actief zijn, biedt HELUKABEL complete kabelrupssystemen, kabelassemblages en voorgemonteerde systeemmodules aan. Het doel is om verschillende branches, zoals de machinebouw, gericht te ondersteunen met op maat gemaakte, complete oplossingen.

Bezoek onze stand tijdens de WOTS-beurs, in hal 11 standnummer 11A053.

We presenteren onze EKD kabelrupsen en ons team kan je alles vertellen over ons kabelassortiment!

De koffie staat klaar, tot ziens!

Team HELUKABEL Nederland

 

 

 

 

Website HELUKABEL Nederland

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


KOM DE KUNSTSTOF EN STALEN KABELRUPSEN OP ONZE STAND VAN DICHTBIJ BEKIJKEN!

Website EKD SYSTEMS

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Website SANGEL Systemtechnik