Helukabel B.V.

HELUKABEL® is een Duits familiebedrijf dat in 40 jaar is gegroeid tot één van de meest toonaangevende kabelproducenten ter wereld. Vanuit ons Duitse logistieke centrum in Hemmingen-Stuttgart en ons Nederlandse distributiecentrum in Budel, zijn wij in staat om zeer korte levertijden en hoge servicegraad te realiseren.

HELUKABEL® heeft meer dan 33.000 producten voorradig voor de volgende toepassingen:
▪ Industriële kabels & enkeladers;
▪ Infrastructuurkabels en draad;
▪ Data, Netwerk en Bus Technologie;
▪ Rupskabels;
▪ Maatwerk Kabels;
▪ Voor-geassembleerde kabels;
▪ Windmolen en zonnepaneel kabels;
▪ E-mobility laadkabels;
▪ Spiraalkabels;
▪ Media Technologie;
▪ Kabeltoebehoren.

Onze kabels worden getest, zijn van topkwaliteit en bieden oplossingen op maat!

 

Naw gegevens

Helukabel B.V.
Randweg Zuid 19
6021 PT Budel
NEDERLAND

Tel: 0495-499049

De heer J. van Beusekom
info@helukabel.nl
Naar website

Nieuws

Registreer je nu GRATIS als bezoeker van de WoTS

23/06/2022Werelden van technologie en wetenschap komen tijdens WoTS 2022 bij elkaar. De exposanten en de betrokken branches zijn verdeeld over vijf onderscheidende werelden: World of Automation, World of Laboratory, World...

Lees meer

Altijd een sensatie

21/06/2022De bouw van de "Beste achtbaan van de Amerika" was niet gemakkelijk. In dit artikel lees je hoe HELUKABEL Amerika toch snel en vakkundig de verticale sleepketting bij de "drop-section"...

Lees meer

Klein onderdeel, grote impact

16/06/2022Dit artikel gaat over EMC-interferentie. Helukabel biedt aardingsband dat deze interferentie kan voorkomen.

Lees meer

Kabels, snoeren en accessoires voor evenement- en mediatechnologie

14/06/2022

Helukabel levert kabels voor licht, geluid, cameratechniek, maar ook voor bewaking- en beveiligingstechniek, regel- en besturingstechniek, pyrotechniek en stroomvoorziening.

Lees meer

Helukabel levert kabels voor evenement- en mediatechnologie

14/06/2022Helukabel levert kabels voor licht, geluid, cameratechniek, maar ook voor bewaking- en beveiligingstechniek, regel- en besturingstechniek, pyrotechniek en stroomvoorziening.

Lees meer

Evenementen

Machinebouw event

Big Data, Cyber Security, Deep Learning, procesoptimalisatie, modulair bouwen, Machine vision, predictive maintenance en bekabeling. Deze actuele thema’s komen uitgebreid aan bod itijdens het Machinebouw event.

Het event biedt een sterk netwerk aan machinebouwers, OEM’ers en producerende bedrijven uit de Benelux.

De sprekers en deelnemers van dit event laten in één dag zien hoe de grote diversiteit aan technologie benut kan worden door machinebouwers en eindgebruikers.

Lees meer

WoTS

De beurzen World of Technology & Science en Industrial Processing zijn geïntegreerd in 1 beurs: World of Technology & Science 2022. WoTS bestaat uit vijf unieke werelden: World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics en World of Industrial Processing. Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

Lees meer