Inschrijving voor WoTS 2022 is geopend

Inschrijving voor WoTS 2022 is geopend Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Hoogstaande technologie - vaak van eigen bodem - innovatieve producten en de laatste stand van zaken in de wetenschap: dit alles kunt u vinden tijdens de World of Technology & Science 2022. De inschrijving voor exposanten is inmiddels geopend. Schrijf u snel in voor een mooi plekje op de beursvloer. Na het niet door kunnen gaan van WoTS 2020, is er goed nieuws: de vakbeurs World of Technology & Science opent volgend jaar haar deuren van dinsdag 27 september tot en met vrijdag 30 september. Uiteraard weer in de Jaarbeurs in Utrecht.

WoTS 2022 wordt bezocht door klanten uit de industrie, wetenschap en zorg. De bezoeker kan terecht in vijf werelden. Als exposant kunt u zich inmiddels inschrijven voor WoTS 2022. Een vroege inschrijving heeft als groot voordeel dat u uw specifieke wensen en voorkeuren voor de standlocatie kunt opgeven. Daarnaast kunt u aangeven bij welke van de vijf werelden u zich het meest thuis voelt.

Heeft u interesse in deelname aan WoTS 2022? Schrijf u direct in, bezoek de site voor meer informatie of neem contact met ons op via info@wots.nl. Bedrijven die zich voor vrijdag 11 februari inschrijven, delen we in op de eerste conceptplattegrond. Deze bedrijven krijgen de mogelijkheid om te reageren op de toegewezen standlocatie.