Grip op uw productieproces met het

Inventflow Service Center

Het Inventflow Service Center is een waardevolle en gebruiksvriendelijke online tool waarin al uw pompen, motoren en kleppen worden opgenomen.

Inventarisatie van al uw pompen

Onze Service Center Engineers inventariseren al uw pompen op locatie en verwerken de verzamelde data in het platform. U krijgt hiermee volledig inzicht in uw pompenpark.

De aanvulling op uw onderhoudssysteem

Het Service Center kan onder andere gekoppeld worden aan Ultimo en SAP. Hierdoor heeft u toegang tot alle data rondom uw pompen, aan gevuld door onze specialistische kennis. 

Vraag een gratis demo aan!

Wat biedt het Service Center?

Ons adviesplan helpt u kosten besparen door uw pompenpark te optimaliseren. We inventariseren bijvoorbeeld het bouwjaar en de energieklasse van elke pomp om inefficiënte, oude pompen te identificeren die veel energie verbruiken. 

4. Klaar voor gebruik

Na de inventarisatie wordt het Service Center naar uw wensen ingericht en is het klaar voor gebruik. Door de QR-codes op de pompen is het voor onze en uw eigen monteurs makkelijk om nieuwe informatie bij te werken in het Service Center. 

5. Jaarlijkse check

Elk jaar komt ons team terug bij u op locatie om opnieuw te inventariseren of de gegevens nog up-to-date zijn. Hierdoor ziet u altijd de meest recente gegevens van uw assets. 

Handige QR-codes

Scan de QR-code op de pomp en heb in een druk al uw gegevens bij de hand

Middels QR-codes op de pompen kunt u met uw tablet of telefoon in een druk alle gegevens van de desbetreffende pomp in beeld krijgen. Tijdens de inventarisatie worden alle pompen genummerd met een QR-code door ons service team, waardoor u overzicht heeft in al uw pompen. 

 Service Center

 

 

en_GBEnglish (UK)