Kick off van 7 juni krijgt verder vorm

Kick off van 7 juni krijgt verder vorm Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Kick off van 7 juni krijgt verder vorm

Het programma van de kick off voor de WoTS 2022 op dinsdagmiddag 7 juni krijgt vorm. Topzwemmer Maarten van der Weijden zal een motiverende pitch verzorgen, terwijl ook social media aan bod komt.

Dimphy van Heusden van DNALTB zal tijdens de kick off uitleg geven hoe exposanten social media optimaal kunnen benutten om bezoekers naar WoTS te krijgen. Ook de diverse mogelijkheden van de WoTS-website komen aan bod. De precieze inhoud van de pitch van Van der Weijden is nog een verrassing, maar het zal u als exposant optimaal motiveren om de bezoekerswerving helemaal te doen slagen.

Op de kick off krijgt u vanuit de beursorganisatie ook praktische informatie, zoals de logistiek en de mogelijkheden rondom de catering in de Jaarbeurs. Bovendien worden een aantal bekende sprekers over thema’s als kernenergie en covid-19 benoemd, thema’s die een extra aantrekkingskracht zullen hebben op het beursbezoek. Tenslotte is er de mogelijkheid om op de kick off een korte video op te nemen die inzetbaar is ter promotie van WoTS 2022.

Na een moeilijke periode van de coronacrisis hopelijk te hebben afgesloten, gaan we met een flinke portie optimisme naar WoTS 2022 toewerken. Inmiddels hebben al 141 exposanten zich voor de kick off aangemeld. Wilt u de kick off ook bezoeken? Meld u hier aan.