Laatste plekken op de beursvloer en in het seminarprogramma

Laatste plekken op de beursvloer en in het seminarprogramma Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Het gaat goed met de inschrijvingen voor de World of Automation. Er zijn nog slechts enkele stands beschikbaar in hal 8: World of Process Automation en hal 11: World of Factory Automation. Heeft u zich nog niet ingeschreven? Reserveer dan snel uw plek op de interactieve plattegrond! Ook in het seminarprogramma zijn nog maar een paar openingen voor deelname.

Na de lange coronabeperkingen, merken we weer veel enthousiasme bij exposanten om hun productontwikkelingen en innovaties te tonen aan de bezoeker tijdens de WoTS in de Jaarbeurs in Utrecht. De World of Automation is verdeeld in de World of Process Automation in hal 8 en World of Factory Automation in hal 11. Op de interactieve plattegrond op de website van de WoTS vindt u een overzicht van alle ingeschreven bedrijven en kunt u zien welke stands nog beschikbaar zijn. Door op een grijze stand te klikken, reserveert u snel en makkelijk uw plek op de beursvloer. 

Seminarprogramma

Met een inhoudelijk seminarprogramma bieden we de bezoeker een extra reden om de beurs te bezoeken. Deze seminars worden samen met de exposanten vormgegeven. Op dit moment is er nog een opening voor een presentatie in het seminar: Procesoptimalisatie in de Food & Beverage. Bent u reeds ingeschreven als exposant van de WoTS en ziet u mogelijkheden voor een presentatie binnen dit thema? Neem dan contact op met Susanne van Boxtel.

Voor algemene informatie over de WoTS en de tarieven van de stands, verwijzen wij u naar: www.fhi.nl/wots. U kunt ook bellen naar 033 465 75 07 of een e-mail sturen naar: info@wots.nl.