LabMakelaar Benelux B.V. blijft groeien!

LabMakelaar Benelux B.V. blijft groeien! Door: LabMakelaar Benelux B.V.

Sinds juni 2016 is LabMakelaar Benelux B.V. gevestigd in het pand aan de Knibbelweg in Zevenhuizen (ZH). Door onze de enorme groei de afgelopen jaren, passen wij niet meer in ons huidige jasje. Inmiddels zijn wij gegroeid naar 10 vaste medewerkers, 5 flex medewerkers, diverse agenten en 3 bedrijfsdivisies:
LabMakelaar voor laboratorium apparatuur en meubilair
Laboratorium.shop voor glaswerk en disposables 
LabForRent voor huur en verhuur van laboratorium ruimtes
Onze logistieke stroom is zo groot geworden, dat ons huidige magazijn niet meer voldoet.

Per 1 januari 2020 is het pand van onze buren vrij gekomen en hebben wij de huur hiervan overgenomen. De ruimte gaat door ons gebruikt worden als magazijn, voor de opslag van onze voorraad laboratoriummeubilair. Door de uitbreiding met dit pand, hebben wij de oppervlakte van ons magazijn in 1 klap bijna verdubbeld!

De komende weken wordt het pand klaar gemaakt voor gebruik. Zo moet onder andere de ruimte ingericht worden als magazijn en is er een doorgang van ons huidige naar het nieuwe magazijn gemaakt. Wij verwachten het nieuwe magazijn eind maart volledig in gebruik te nemen. Via onze social media geven wij de komende tijd regelmatig een update en kunt u de voortgang van de verbouwing volgen.

Wilt u zelf een kijkje komen nemen, meld u dan nu aan voor een bezoek tijdens de Week van de Circulaire Economie op donderdag 6 februari vanaf 13.00 uur.