Maak uw bedrijf zichtbaar op de website van E&A

Maak uw bedrijf zichtbaar op de website van E&A Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Wist u dat u niet alleen tijdens Electronics & Applications 2021 - van dinsdag 28 tot en met donderdag 30 september – uw bedrijf zichtbaar maakt? Op de website van E&A kunt u als exposant kosteloos een uitgebreid bedrijfsprofiel online zetten en daarnaast (product)nieuws plaatsen. Het is een handig online marketingmiddel die uw vindbaarheid vergroot. 

Het opvullen van uw bedrijfsprofiel is heel eenvoudig. U ontvangt van ons de inloggegevens en u kunt vervolgens op de E&A-website niet alleen uw profiel opbouwen, maar ook content plaatsen die voor beursbezoekers interessant is. Via de E&A-website is uw bedrijf online nog beter zichtbaar en aanvullend kunt u uw producten of diensten al voor de beurs presenteren. En dankzij onze contacten met een aantal mediapartners wordt uw exposure nog verder vergroot.

Bovendien willen we er op wijzen dat FHI-leden tevens kosteloos een bedrijfsprofiel kunnen plaatsen op fhi.nl. Met een uitstekende vindbaarheid van onze website wordt uw onderneming nog beter vindbaar. Ook kunt u via ons platform nieuwsberichten plaatsen via een gebruiksvriendelijke interface. Meer informatie hierover kunt u hier vinden.