Maatwerk PLC, het beste van 2 werelden

Maatwerk PLC, het beste van 2 werelden Door: Engineering Spirit BV

PLC’s zijn voor seriematige producten (te) duur. Voor die toepassingen gebruik je maat gemaakte elektronica. Deze kan nu ook op dezelfde manier en met dezelfde talen geprogrammeerd worden als PLCs.
Daarom het beste van 2 werelden!


Maatwerk Embedded printplaat als PLC te programeren

Bespaar op elektronica met een op maat gemaakte printplaat

Een machinebesturing bestaat vaak uit een standaard PLC. Het nadeel zijn de hoge kosten, de hoeveelheid interne bekabeling en de inbouwruimte. Het samenvoegen van alle elektronica op één printplaat heeft enorme voordelen. Dit vermindert zowel de interne bekabeling en montage tijd, de ruimtebehoefte en het vereenvoudigt de inkoop. Bovendien is alles, tot aan de klemmen, volledig getest. Een grote besparing op de kosten!

Bespaar op uw programma

Waarschijnlijk is uw huidige oplossing (of prototype) opgebouwd met een standaard PLC en dus geprogrammeerd in PLC taal. In tegenstelling tot andere besturingselektronica die in C/C++ geprogrammeerd wordt, kan onze elektronica wél met PLC-taal overweg. Dit betekent dat uw huidige programma overgenomen kan worden. Dat bespaart kosten en verkleint de kans op kinderziektes.

Toekomstbestendig

U gaat uw apparaat waarschijnlijk vele jaren gebruiken en wellicht wilt u in de toekomst verbeteringen of aanpassingen aanbrengen. Door gebruik van de PLC programmatuur kunt u ook zelf wijzigingen aanbrengen zonder dat er communicatietijd verloren gaat aan toeleveranciers of externe programmeurs. Aanpassingen doen wordt een kwestie van uren in plaats van weken. Bovendien wordt PLC-programmeertaal op vele technische opleidingen onderwezen, waardoor PLC-programmeurs beter beschikbaar zijn dan C/C++ programmeurs.

Actie

Neem nú contact op om te besparen op uw besturingselektronica.
Zie ook onze white-papers op onze website: https://engineering-spirit.nl/papers/.


Engineering Spirit B.V.

Angstelkade 2A-1.11,
3631NA Nieuwersluis
Netherlands
Contact: Dhr. A.J. Kool, +31 85 2733461

Engineering Spirit B.V. is actief in elektronica ontwikkeling sinds 1991. In die 30 jaar zijn vele projecten gerealiseerd en mooie, innovative producten ontwikkeld en geproduceerd die onze klanten hun marktvoorsprong gaven.