Eén van de redenen waarom de grootste industriële vakbeurs van de Benelux nooit veroudert, is vanwege de marktintroductie van de jongste technologische parels. De World of Industry, Technology & Science (WoTS) is het uitgelezen moment om de nieuwste producten en meest gedurfde innovaties wereldkundig te maken.

De High Tech Trophy, dé innovatie prijs die tijdens de WoTS wordt uitgereikt, is speciaal in het leven geroepen om innovatie te stimuleren en de exposanten aan te moedigen.

Van Beek grijpt WoTS 2024 aan om hun jongste innovatie in de spotlight te zetten. Het bedrijf toont hun nieuwste schroefwarmtewisselaar. Hiermee haken ze direct aan op het onderwerp duurzaamheid en elektrificatie in de procesindustrie.

Op de WoTS komt de wereld van morgen tot leven.

Tijdens het seminar Duurzaamheid & Circulariteit in de procesindustrie stapt Perry Verberne, directeur bij Van Beek, het podium op om hun jongste aanwinst op het gebied van thermisch schroeftransport te introduceren.

De nieuwe machine die Van Beek ontwikkeld heeft sluit nauw aan bij de trend van verregaande elektrificatie en duurzaamheid. “Een seminar is het uitgelezen moment om hier dieper op in te gaan,” zegt Perry. Tijdens dit seminar ligt de focus niet op hun nieuwste machine, maar juist op de implicaties en de potentie die elektrificatie en duurzaamheid hebben op de procesindustrie. “En die nieuwe machine, die kun je live komen bekijken op onze stand,” aldus Perry.

Perry vertelt dat hun nieuwste product een energiebesparing van 25 procent  in het drogings- of verwarmingsproces op kan leveren. Daarnaast resulteert de overstap naar elektrisch verwarmen of drogen in een reductie van de CO2-uitstoot.

Tijdens het seminar Duurzaamheid & Circulariteit in de procesindustrie staan naast Van Beek, ook KROHNE, Hiflux en Efaflex in de schijnwerper. Stap in de wereld van morgen en laat je verbazen.

Wil je meer weten? De bezoekersregistratie is geopend. Ga naar de website, registreer je voor een bezoek aan de WoTS  en stel tijdens je registratie je eigen seminarprogramma samen.

Gerelateerde bedrijven

Aemics B.V.
Georg Fischer N.V.
Als onderdeel van GF Piping Systems, wereldwijd producent van o.a. hoogwaardige kunststofleidingsystemen, leveren wij systemen en producten voor industriële toepassingen, woning- en utiliteitsbouw en water- en gasdistributie. Wij zijn verantwoordelijk…
en_GBEnglish (UK)