Nog enkele plaatsen beschikbaar in de World of Industrial Processing

Nog enkele plaatsen beschikbaar in de World of Industrial Processing Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Organisaties die zich voor de deadline hadden ingeschreven, zijn ingetekend op de definitieve plattegrond. Deze plattegrond is deze week naar alle ingeschreven exposanten gestuurd. U kunt de plattegrond ook terugvinden op de WoTS website.
Bent u nog niet ingeschreven als exposant en wilt u wel graag deelnemen? U heeft nu de mogelijkheid om in te schrijven en een plekje te kiezen vanaf de plattegrond. De witte posities zijn nog beschikbaar.

De World of Technology & Science 2022 is de uitgelezen kans om uw organisatie, producten en diensten aan een breed publiek te tonen. Met een breed aanbod aan exposanten, aansprekende seminars en interactieve beursprojecten bieden we de bezoekers een interessante beurs. De World of Industrial Processing vindt u terug in hal 8.

Bekijk de plattegrond om te zien welke plekken er nog beschikbaar zijn. U kunt een optie nemen op de plek van uw keuze voor maximaal twee werkdagen.

Wilt u ook deelnemen aan de beurs voor technologie en wetenschap, neem dan contact op met Yvonne Kaal. Samen met haar kunt u uw gewenste standlocatie bespreken. Middels het online inschrijfformulier schrijft u zich definitief in voor deelname aan de beurs.