Partnership Bruin Aandrijftechniek en Donghua International

 

In 2019 zijn wij onze samenwerking met Donghua gestart. Donghua heeft een uitgebreid productassortiment, een ultramoderne productiefaciliteit en enorme voorraden.

In Donghua hebben wij een flexibele, sterke en betrouwbare partner gevonden.

 

 

 

Mark van der Lippe, Chief Engineering Donghua International aan het woord:

 

Bruin Aandrijftechniek is een gedreven familiebedrijf gespecialiseerd in aandrijftechniek. Naast de familienaam Bruin, met een mooie historie, wordt bevestigd waar aandrijftechniek om draait.

Specialisme, vakkennis en kundige oplossingen wordt gewaardeerd door de klanten van Bruin Aandrijftechniek.

 

Donghua International BV en Bruin Aandrijftechniek BV zijn in 2019 gestart en de samenwerking heeft een spectaculaire groei mogelijk gemaakt.

In steeds meer toepassingen wordt gevraagd om kettingsystemen en complete oplossingen. Door gezamenlijk oplossingen en advies te geven ontstaat vertrouwen van de klanten.

 

Door de samenwerking tussen Donghua en Bruin ontstaat een goede synergie tussen de beide bedrijven in de MRO markt, waarbij het uitgebreide product programma van Donghua gecombineerd kan worden met de kennis en ervaring van Bruin in de aandrijfmarkt.

Samen leveren ze een compleet pakket aandrijftechniek met een back-up van snelle en beschikbare voorraad, kennis en specialisme.

 

Donghua International BV, fabrikant van Premium, Solution en Standaard range kettingen. De complete oplossingen, worden door de unieke voorraad van de vele speciaal rollenkettingen, uit voorraad geleverd.  

En zo nodig, worden in de werkplaatsen van Donghua, de kettingen pasklaar gemaakt voor iedere toepassing.

 

Donghua wenst het Team van Bruin Aandrijftechniek een succesvolle beurs!

 

FHI, federatie van technologiebranches
en_GBEnglish (UK)