Programma Medische Elektronica event

Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Morgen, dinsdag 8 december, vinden de eerste vijf webinars van het Medische Elektronica event 2020 plaats! We starten om 09.30 uur met de lezing van Capable over de EEG cap voor elektrofysiologisch hersenonderzoek.

Vervolgens vertelt DARE!! over de visie van een Notified Body op de regels van de nieuwe MDR. Het ochtendprogramma wordt afgesloten met een lezing over gegevens en documentatie die vanuit de ontwikkeling van medische elektronische producten aanwezig moet zijn voor submissie bij de Notified Body door Unitron Regulatory.

 

Het middagprogramma begint met de lezing van Elincom Electronics over voedingsvraagstukken en lekstromen in medische apparatuur. Afsluitend vertelt OperationAIR/TU Delft over hun project voor het produceren van een werkend noodbeademingsapparaat.

 

De woensdag, 9 december, wordt de dag gestart met een lezing van ODU namens Telerex. Hierin wordt u geïnformeerd over het realiseren van connectoroplossingen die voldoen aan de IEC60601-1 eis. Vervolgens is het woord aan Schurter Electronics, die tevens vertellen over connectoren voor medische apparaten en applicaties.

Het event wordt afgesloten met de presentatie van de Universiteit van Twente over EMC in Hospitals vanuit het perspectief van het ziekenhuis.

U kunt zich hier inschrijven voor een bezoek aan het Medische Elektronica event.

Terug naar de homepage