Raak up-to-date met een bezoek aan WoTS 2022

Raak up-to-date met een bezoek aan WoTS 2022 Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Op dinsdag 27 september slaan de deuren open van de World of Technology & Science 2022. We nodigen je van harte uit om dé beurs voor technologie en wetenschap kosteloos te bezoeken in de Jaarbeurs in Utrecht. Ruim vierhonderd exposanten tonen op de beursvloer hun expertise en een rijk seminarprogramma brengt je weer helemaal up-to-date! In dit artikel geven we je praktische informatie zodat je goed voorbereid op pad gaat.

Eindelijk kunnen we weer! Tot en met vrijdag 30 september kun je in vier beurshallen vijf werelden bezoeken: de World of Laboratory, World of Automation, World of Motion & Drives, World of Electronics en de World of Industrial Processing.

Welke wereld vind je waar?
Onze uitgebreide beursplattegrond wijst je de weg. De World of Automation-Factory Automation vind je in hal 11. Evenals de World of Motion & Drives. Deze hal is het snelst bereikbaar via de ingang van hal 9.

De World of Electronics heeft een plekje gevonden in hal 9 en heeft een eigen entree. De World of Industrial Processing en de World of Automation-Process Automation zijn te vinden in hal 8. Beide werelden hebben een eigen entree, die via de ‘Lab Highway’ snel toegang biedt tot de World of Laboratory in hal 7.

(Openbaar) Vervoer en parkeren
Hoe kom je snel bij de WoTS 2022? Met het openbaar vervoer is de Jaarbeurs uitstekend bereikbaar. Voor het nemen van de trein naar Utrecht Centraal kun je uiteraard de NS Reisplanner raadplegen, terwijl voor een compleet overzicht van openbaar vervoer 9292ov.nl je verder kan helpen.

Komt je met de auto, volg dan vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB borden met de aanduiding ‘Jaarbeurs’. Voor actuele informatie over de bereikbaarheid van het Utrechtse centrum en wegwerkzaamheden in dit gebied, kijk je op Goedopweg.nl. Ook de Jaarbeurs helpt je verder met reisinformatie.

Park & Ride
Een combinatie van auto en openbaar vervoer is ook goed mogelijk. In de omgeving van Utrecht zijn acht stations met een Park & Ride voorziening.

Parkeren bij de Jaarbeurs
De Jaarbeurs biedt een duidelijke plattegrond met een overzicht van alle parkeervoorzieningen direct op of nabij het beurzenterrein. Hou wel de bebording rondom de Jaarbeurs goed in de gaten. Wanneer een parkeerterrein volstaat, kun je worden doorverwezen naar Park & Ride bij Westraven. Hier betaal je € 5,- voor het parkeren van je auto. Vervolgens reis je gratis per sneltram naar de Jaarbeurs.

Registreer jouw collega en kom samen!
Een beursbezoek is na registratie geheel kosteloos. En je kunt kiezen uit vier beursdagen, dus vraag ook aan jouw collega of hij of zij zin heeft om een dagje WoTS 2022 te bezoeken. Wel zo gezellig samen en de registratie is zo gebeurd!