Rensen opent nieuwe vestiging in Kerkrade

Rensen opent nieuwe vestiging in Kerkrade Door: Rensen

1 maart 2021 heeft Rensen een nieuwe vestiging in Kerkrade (Zuid-Limburg) geopend. Het van oorsprong Brabantse bedrijf heeft altijd warme banden gehad in Limburg, maar de afgelopen jaren verwaterde de contacten enigszins. Door een vestiging in het zuiden te openen, kan Rensen die banden weer aanhalen.

Ruud Cuppé, commercieel directeur is blij met deze stap. “Limburg is nu een gecertificeerde regelfirma rijker, die zowel Siemens én Priva kan leveren. Het belangrijkste is dat we nu nog dichter bij onze klanten staan en we nauwer contact hebben met onze Limburgse vrienden.” 

Oude rotten

Guido Sieler en Antoine Dammers worden de vaste gezichten van vestiging Zuid. Als echte ‘Kerkraders’ spreken ze niet alleen de regeltechnische taal, maar ook de Limburgse. Guido en Antoine zijn ‘oude rotten’ in het vak en brengen meer dan 20 jaar aan kennis naar Kerkrade. Leuk feit; vroeger zijn ze ook al collega’s van elkaar geweest!

 

Flexiforum

Rensen vestigt zich in Flexiforum, een voormalig schoolcampus in Kerkrade-West. Het gebouw aan de Spekhofstraat is flink aangepast en is sinds de zomer van 2020 weer volledig in gebruik. De regeltechniek van het gebouw is destijds gemaakt door onze vestiging in Hoogeveen. En zo… is de cirkel weer rond.

Bijzondere projecten

De afgelopen jaren maakten Rensen al veel projecten in Kerkrade. Van een woonzorgflat tot scholen en van wooncomplexen tot Boston Scientific. Momenteel maakt Rensen de meet- en regeltechniek voor de broninstallaties voor Mijnwater. Dit is een innovatief circulair energienetwerk en speelt een belangrijke rol voor de energietransitie in Limburg.

 

Vestiging Zuid
Spekhofstraat 15
3e verdieping ruimte 3.53
6466 LZ Kerkrade

0452 - 11 58 50
info@rensen.nu

Rensen werkt al sinds 1983 aan de meest complexe installaties van Nederland. Als langetermijnpartner zorgen ze ervoor dat gebouwen gezond, comfortabel en veilig zijn. Rensen ontwerpt en bouwt regeltechnische installaties en heeft vestging in Uden (NB), Hoogeveen (DR) en Kerkrade (LB).