Secure patchen van Netwerk Devices

Secure patchen van Netwerk Devices Door: Forehand Network components & Devices

Secure patchen van Netwerk Devices

Bent u zich bewust van de gevolgen die een loskoppelingen van kritieke apparaten te weeg kan brengen binnen uw bedrijf? En welke maatregelen neemt u om deze kritische componenten secure te maken?

Een oplossing die ongeoorloofde verbrekingen van kritieke verbindingen voorkomt zijn lock-patchkabels. Deze lock-patchkabels bieden een kosteneffectieve oplossing die cruciale verbindingen beveiligd en gevolgen van verbrekingen tegengaat. Daarnaast stelt het herkenbare ontwerp van de lock-patchkabel de IT-beheerder in staat om alerter te zijn op kritische verbindingen. Kortom, dankzij deze oplossing kan de integriteit van deze cruciale verbindingen gehandhaafd worden. 

Hoe gaat het in zijn werk? 

Het opvallend gekleurde slotmechanisme vergemakkelijkt de identificatie van de patchkabel van de kritische verbinding en dient tevens als visuele controle. De  patchkabel kan alleen worden ontgrendeld met een vergrendelingssleutel. Bij het ontwerp van het slotmechanisme is ook rekening gehouden met de lengte van de sleutel, zodat de gebruiker de verbinding zelfs in ruimten met een hoge dichtheid gemakkelijk kan ontgrendelen. Bovendien zijn de patchkabels voorzien van een latch, die voorkomt dat ze blijven haken wanneer de patchkabel wordt verwijderd.

Tot slot zijn de Lock snoeren compatibel met elke RJ45-uitgang en switchpoort die voldoen aan de huidige normen, waardoor ze  voor een verscheidenheid aan toepassingen geschikt zijn, waaronder: scholen, winkels, wachtkamers, transport- en horeca-omgevingen. Het innovatieve ontwerp en de beveiligingsmogelijkheden van deze nieuw patchkabels bieden ook een ideale oplossing voor datacentra, gezondheidszorgomgevingen en overheidssystemen. 

Specificaties lock-patchkabels

LockIT specificaties

Vanuit onze fabrikanten Siemon en Reichle en De-Massari zijn verschillende security oplossingen beschikbaar welke toegepast kunnen worden binnen uw omgeving. Voor meer informatie kunt u via https://www.forehand.nl/nl/contact eenvoudig contact met ons opnemen.