Seminars World of Automation 2022

Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Samen met betrokken exposanten informeren we bezoekers over actuele thema’s in de markt, een voorbeeld hiervan is het seminarprogramma. Dat geeft de bezoeker extra reden voor een beursbezoek, waardoor hij naast het netwerken ook kennis kan opdoen. Kennisdeling speelt hierbij de hoofdrol. Er zijn seminars waar u als exposant direct kan aanhaken en seminars waarbij we de eindklant aan het woord laten.

Een aantal veelbesproken thema’s zullen wij zo concreet mogelijk proberen te maken in de seminars welke worden gehouden op de WoTS. Zo gaan we het thema Digitalisering – Servitisation – Predictive Maintenance bespreken, een veelbesproken en uitgebreid thema. Ondanks dat de thema’s dicht bij elkaar liggen zijn ze niet van elkaar weg te denken. Mocht er voor deze onderwerpen veel animo zijn dan bekijken we of we de onderwerpen eventueel los van elkaar bespreken. Een onderwerp wat hiermee ook nauw samenhangt is IOT en Industrie 4.0. Ook deze onderwerpen bespreken we in een seminar. Als we kijken naar de energietransitie dan is het medium waterstof een medium wat binnen de industrie een vervanging kan zijn voor processen welke veel energie vragen. Vaak zijn dat processen die vandaag de dag op aardgas werken. Maar het medium waterstof is nog vrij recent, in combinatie met het waterstofplein proberen we concrete toepassingen te bespreken en te laten zien.

Valt uw werkgebied / portfolio binnen één van bovengenoemde thema’s en bent u voornemens om deel te nemen aan de WoTS? Graag nodigen wij u dan uit om mee te brainstormen over deze seminars. De seminars vinden plaats in de lezingenzalen boven de beursvloer. Deze bieden we aan om de bezoeker net even wat meer diepgang te geven op verschillende onderwerpen. Na of voor een seminarprogramma blijft er daarnaast nog genoeg tijd over om de beursvloer aandachtig te bezoeken. Vroegtijdig plannen wij een aantal sessies in om uw input te ontvangen, graag horen wij (Ronald ten Boden / 033 465 75 07) van u als u hierover wilt mee praten / deelnemen.