Speciaal voor de nieuwsgierige student: WoTS Gastcolleges

Speciaal voor de nieuwsgierige student: WoTS Gastcolleges Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

De World of Technology & Science is bij uitstek dé plek voor studenten van zowel het mbo, hbo als universiteit om te zien wat er allemaal speelt in het vakgebied. En natuurlijk om kennis te maken met je mogelijk toekomstige werkgever!   

Speciaal voor deze studenten, organiseren we dit jaar de WoTS Gastcolleges. Actuele onderwerpen met een praktische insteek, gepresenteerd door een specialist die ook graag in contact komt met jou! 

Vanuit World of Automation worden de volgende drie gastcolleges aangeboden:

IF Industrial_Application = TRUE;  THEN PLCnext;  ELSE Raspberry_Pi;  END_IF;
Door Bert van der Linden – Phoenix Contact

Dinsdag 27 september
14.00 – 14.45 uur

Een Raspberry Pi is een krachtige single-board computer en heeft waarschijnlijk voor jou de drempel verlaagt om te gaan programmeren. Bert van der Linden van Phoenix Contact laat je in dit gastcollege kennismaken met de industriële eisen en competenties die nodig zijn om in eigen beheer een applicatie te ontwikkelen voor een industriële single-board computers en geeft een vergelijk tussen industriële single-board computers en hun toepassingsgebied.

Elk voorwerp een unieke identiteit
Door
Luk de Troyer & Fearghal Jones - Brady Corporation

Dinsdag 27 september
15.00 – 15.45 uur

RFID is een veelgebruikte technologie om producten en processen te tracken en tracen. De technologie bestaat uit een elektronische chip die door middel van radiogolven gegevens kan verzenden. Een RFID-reader kan deze gegevens vervolgens uitlezen. Luk de Troyer en Fearghal Jones van Brady Corporation laten je graag zien wat de mogelijkheden zijn van RFID binnen de industrie.

IIoT – Robothond SPOT – Green Hydrogen: ga jij de industrie smart en groen maken?
Door Bart Jan Homan - Yokogawa Europe Solutions

Woensdag 28 september
11.00 – 11.45 uur

Wil je weten wat de belangrijkste ontwikkelingen van dit moment zijn en hoe jij daar bij kunt helpen? Bart Jan Homan van Yokogawa praat je graag bij!

Industrial Internet of Things: is hoeverre is het een ‘buzz word’ of heeft het al toegevoegde waarde?  Iedereen praat over groene waterstof, maar gebeurt er ook al echt wat? En ontmoet Robothond SPOT!

De WoTS Gastcolleges vinden plaats in de Marijkezaal, direct op de beursvloer. Laat weten dat je komt, via het reguliere bezoekersregistratieformulier.