Volledig ontzorgd naar de beurs: kies voor een paviljoen

Volledig ontzorgd naar de beurs: kies voor een paviljoen Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Overweeg jij om een stand te boeken, maar zie je op tegen de praktische rompslomp en het geregel? Dan is deelname aan een paviljoen wellicht interessant voor jouw bedrijf. Op de paviljoens staan exposanten met een vergelijkbare expertise bij elkaar. Bezoekers lopen laagdrempelig van stand naar stand onder het genot van een hapje en een drankje. De stands en de catering worden door de beursorganisatie verzorgd. Als exposant hoef je alleen nog maar je spullen neer te zetten en je bent klaar voor de start!

Met opvallende, hooggeplaatste banners zien bezoekers van verre waar de paviljoens zich bevinden. Dit zorgt voor een optimale zichtbaarheid en vindbaarheid. Ook profiteren paviljoendeelnemers van de gezamenlijke promotieactiviteiten vanuit de beurs en de standhouders op de paviljoens.

Op de World of Electronics vinden bezoekers het Test & Meet paviljoen en het Development Club / IoT Paviljoen. 

Test & Meet paviljoen
Op dit paviljoen draait alles om het testen & meten van elektronica. Een breed scala aan thema’s komt aan bod: van functionele testen voor de productie tot omgevingstesten en het meten van draadloze toepassingen. Bezoekers die te maken hebben met test- en meetuitdagingen weten dit paviljoen altijd goed te vinden.

Development Club / IoT paviljoen
Elektronica op maat ontwikkelen voor klantspecifieke toepassingen vraagt niet alleen om technisch vernuft, maar ook om een creatieve geest. Op dit paviljoen vind je dan ook exposanten met recent opgeleverde projecten. Bezoekers kunnen live de nieuwste elektronicatoepassingen bewonderen en vragen voorleggen aan standhouders. Ook dit jaar is er speciale aandacht voor IoT-toepassingen.

Meer weten?
Eind januari zijn de eerste overleggen over de invulling en opzet van beide paviljoens. Heb je interesse in deelname of wil je meer weten over de mogelijkheden? Vul hier vrijblijvend het interesseformulier in en wij nemen contact met je op!