Wat levert betrokkenheid bij een TechAward op

Wat levert betrokkenheid bij een TechAward op Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Tijdens de World of Technology & Science 2018 deden bedrijven mee aan de TechAward met concrete toegevoegde waarde in de promotie. Zo introduceerde SMC de ">EX600W-serie en konden engineers sneller pneumatische onderdelen vinden met de IMI Norgren app. PROCENTEC introduceerde de PROCENTEC Atlas. Deze laatste inschrijving werd genomineerd. Bezoekers werden nadrukkelijk geïnformeerd over de laatste vier nominaties. Voor alle aanmeldingen gelden kansen om de innovaties te promoten en die kans is er nu weer voor WoTS 2022.

Wat zijn de aangedragen innovaties precies? De EX600-W serie van SMC is een draadloze seriële interface. Het monitoren, instellen en besturen vindt plaats zonder enige bedrading. Gebruikers besparen daarmee niet alleen op kabels en connectoren, maar ook op installatie en onderhoud. Bovendien is er minder kans op onderbrekingen en uitschakeling. De EX600-W sluit aan op iedere applicatie. Machines zijn eenvoudig aan te passen en worden flexibeler in het gebruik. Het systeem is geschikt voor onder meer roterende indexeringstafels, lasomgevingen en robotarmen.

Met de IMI Nordgren app kunnen engineers eenvoudig het juiste product zoeken, staat er een team van specialisten klaar en vindt de engineer lokale voorraden.

Atlas is de visie van PROCENTEC op het gebied van diagnostiek voor Industrieel Ethernet. Eén van de belangrijkste kenmerken van Atlas is de dynamische interactieve Topologie. Dit is een grafisch en hiërarchisch overzicht van het complete netwerk. De Topologie toont alle apparaten binnen het netwerk en hoe deze met elkaar zijn verbonden.

De TechAward van WoTS 2022 biedt exposanten de kans, om innovatieve producten onder de aandacht te brengen en de werkwijze toe te lichten. Iedere exposant mag in aanloop naar de WoTS een product of dienst inbrengen voor de TechAward. Deze noviteiten plaatsen wij op wots.nl en geven er media aandacht aan. Via de website kunnen bezoekers hun stem uit brengen. Hieruit komen vier genomineerden per wereld die hun noviteit in de TechAward-gallerij presenteren op de beursvloer. Vervolgens zullen de bezoekers ook weer kunnen stemmen op de beursvloer waaruit één winnaar per wereld komt. Wordt u de winnaar van 2022? Meld uw noviteit dan snel hier aan.