Webinar: SLIM-subsidie en de regeling MKB!dee

Webinar: SLIM-subsidie en de regeling MKB!dee Door: FHI

VNO-NCW, MKB-Nederland en de ministeries van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en Economische zaken en Klimaat organiseren op dinsdag 16 juni een webinar over de SLIM-subsidie en de regeling MKB!dee. Dit zijn twee subsidieregelingen voor het mkb die ondernemers helpen met het creëren van een leeromgeving binnen het bedrijf.

De SLIM-subsidie is in het leven geroepen om mkb-ondernemers te ondersteunen bij het opzetten van het Leven Lang Ontwikkel-traject in hun bedrijf. Deze subsidie is beschikbaar voor verschillende type aanvragen, denk hierbij aan het ontwikkelen van een opleidingsplan voor medewerkers van het bedrijf.

De andere regeling is de MKB!dee-subsidieregeling. Deze is ook primair bedoeld om bedrijven te ondersteunen die willen investeren in scholing en ontwikkeling van personeel. De regeling is in de basis een financiële bijdrage om knelpunten bij ondernemers op te lossen en is beschikbaar voor alle sectoren.

Tijdens het webinar op 16 juni krijgt u uitleg over deze regelingen en de randvoorwaarden die hierbij worden gehanteerd. Tevens worden er verschillende voorbeelden gepresenteerd. Het webinar wordt op 16 juni twee keer gehouden: van 10.00 tot 13.00 uur of van 14.00 tot 15.30 uur.
Aanmelden kan via de volgende link. U ontvangt dan kort voor de bijeenkomst een toegangslink voor het webinar.

Wilt u meer weten over de MKB!dee regeling? Zie dan de volgende link.
Meer informatie over de SLIM-subsidie is hier te vinden.