Wordt u ook exposant in de FEDA Lounge?

Wordt u ook exposant in de FEDA Lounge? Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

De FEDA Lounge heeft een centrale plek in de World of Motion & Drives.  De exposanten in dit paviljoen werken samen, om aan de bezoekers te tonen hoe actuele uitdagingen in de industrie en met aandrijftechniek worden opgepakt in de bedrijfsketen. Voor de tien deelnemers voert de organisatie de voorbereiding van standbouw, catering en praktische zaken uit.  De deelnemers kunnen zich individueel profileren, de FEDA organiseert uitreikingen en de FEDA Lounge krijgt extra publiciteit. Er zijn nog drie stands beschikbaar.

Aandrijftechniek is een onmisbare schakel in de industriële omgevingen. Samen met andere apparatuur zoals pompen, afsluiters en de Industriële Automatsering is aandrijftechniek het bewegend hart van veel processen.

De FEDA Lounge is een collectief op de beurs, dat als centrum geldt voor het gebied van aandrijf- en automatiseringstechniek. In dit paviljoen worden stands van 12,5 of 14,5 m² aangeboden. Naast de eigen standruimte is er ook een open gemeenschappelijke ruimte waar FEDA voor de goede sfeer zorgt. Gastvrijheid aan de bar biedt vanzelfsprekend de mogelijkheid om bezoekers een drankje aan te bieden en zaken te bespreken.

Deelname aan de FEDA Lounge is met een all-in pakket; bestaande uit volledig verzorgde standbouw, een gemeenschappelijke ruimte, catering en hostesses. Iedere stand leveren we op met vloerbedekking, standaard naamsvermelding, meubilair, elektra-aansluiting en een standaard hoeveelheid verlichting.

Ook geeft het de exposant de mogelijkheid om gebruik te maken van de centrale diensten en activiteiten die FEDA ter plekke organiseert. Daarmee is de FEDA Lounge hét platform voor FEDA-leden op de beurs World of Technology & Science 2022.

Wilt u deelnemen als exposant op de FEDA Lounge? Neem dan contact op met Willemijn de Groot.