X-pedition Duurzame oplossingen voor het lab

X-pedition Duurzame oplossingen voor het lab Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Het laboratorium is een grootverbruiker van energie, materialen, plastics en water. Het is daarom ook niet de vraag of duurzaamheid in het lab op de agenda staat, maar welke maatregelen de hoogste prioriteit hebben. Labmanagers zijn op zoek naar duurzame oplossingen. Bied jij deze aan? Breng ze dan ook onder de aandacht tijdens de X-pedition “Duurzame oplossingen voor het lab”.

Tijdens de WoTS 2024 bieden we het vertrouwde concept van de X-peditions ook aan met het thema Duurzaamheid. Een X-pedition is een interactieve beurstour waarbij bezoekers een route volgen langs maximaal zes exposanten, om zo gerichte kennis op te doen over duurzame oplossingen. Bij elke stand komt een ander onderwerp aan de orde en hierover wordt een kennisvraag gesteld.

Deelname aan een X-pedition betekent:

  1. Extra exposure van je bedrijf in het communicatietraject voorafgaand aan de beurs; door vermelding in nieuwsbrieven, artikelen en de beurskrant.
  2. Profilering van je bedrijf op het thema duurzaamheid.
  3. Meer bezoekers op je stand.

Heb je interesse om aan te sluiten bij deze X-pedition? Inschrijven kan via deze link. Heb je vragen of wil je meer informatie, stuur dan een mail aan joost@fhi.nl.

Naast de X-pedition met als thema Duurzaamheid zijn er ook nog enkele plaatsen beschikbaar bij de X-peditons met het thema Sample management en Analyse technieken. Interesse? Stuur een mail aan joost@fhi.nl.