ABB b.v.

Let's write the future. Together.

ABB is een technologieleider die de digitale transformatie van industrieën aanstuurt. Voortbouwend op een traditie van meer dan 130 jaar innovatie vervult ABB vandaag de dag een leidende rol voor digitale industrieën met vier klantgerichte wereldwijde businesses: Electrification, Proces Automation, Motion en Robotics. De leidende rol op digitaal terrein is gefundeerd op het gemeenschappelijke digitale ABB Ability™ platform. ABB heeft vestigingen in meer dan 100 landen. In totaal werken er ongeveer 105.000 mensen.
 
 
 

Naw gegevens

ABB b.v.
Bredaseweg 170
4872 LA Etten-Leur
NEDERLAND

Tel: 0800-9103

De heer P. Hollebrandse
info@nl.abb.com
Naar website

Nieuws

Blog: Reinigbaarheid en veiligheid van voedingsmiddelenmachines

11/04/2022Door: Erwin Rodenburgh Voedselveiligheid en machineveiligheid lijken nog wel eens met elkaar in tegenspraak. Voor de machinebouwer de uitdaging om een machine te leveren die niet alleen veilig is, maar...

Lees meer

Machines ontwerpen voor extreme omstandigheden

27/03/2022Een goed reinigbare machine waarborgt niet alleen de voedselveiligheid maar staat ook garant voor de productiviteit en continuïteit in productie-omgevingen. Dat stelt ook eisen aan de machinebouwer. Door het juiste...

Lees meer

Uitdagingen in de F&B industrie

03/03/2022Veilige, intelligente en duurzame productie in de voedingsmiddelenindustrie met machine-oplossingen die zich onderscheiden door machineveiligheid, voedselveiligheid, flexibiliteit en digitalisering? Hoe eenvoudig en herkenbaar of complex en veelzijdig de uitdaging ook...

Lees meer

Energie-efficiëntie met ABB Ability™

06/09/2019Het is duidelijk dat digitalisering veel kansen biedt op betere prestaties en gebruiksgemak van zowel nieuwe als bestaande installaties. Digitale oplossingen zorgen voor inzicht, aansturing en controle op elke plaats...

Lees meer

Always on met ‘s werelds ‘energie-slimste’ UPS

06/09/2019Schone netstroom en uptime zijn basisvoorwaarden voor het succes van ieder datacenter. Maar door de snelle groei van datacenters en daarmee hun toenemend vermogensverbruik komt steeds meer nadruk te liggen...

Lees meer

Evenementen

Productie Proces Automatisering

Effectiviteit en efficiency zijn door de jaren heen de kernwoorden voor de productie- en procesindustrie. Actuele ontwikkelingen rond Industry 4.0, the Industrial Internet of Things, Big Data en daardoor ook Cyber Security vragen om concrete en tegelijkertijd strategische keuzes.

Er is een transitie naar nieuwe technologie maar wat is de roadmap? Een bezoek aan het Productie Proces Automatisering (PPA) event biedt u kennisoverdracht om de juiste keuzes te maken. Zowel in het kader van technologische vernieuwingen als in de samenwerking met de keten.

Lees meer

Telecom Infra

Het Telecom Infra event  is hét platform voor actuele informatie over mobiele netwerken en telecominfrastructuur. Het programma gaat deze editie specifiek in op breedbandtechnologie, LTE (4G) en indoor wireless.

Net als voorgaande edities mikt het Telecom Infra event zich op providers/ operators, installateurs, gebouweigenaren en diverse technische marktgebieden waarin telecominfrastructuur wordt gebruikt. Zowel sprekers als exposanten laten u zien hoe de grote diversiteit aan telecomtechnologie optimaal benut kan worden. 

Lees meer

IT Infra

IT Infra geeft u antwoorden

Datacenters vereisen betrouwbare hardware en software, om in te kunnen spelen op de eisen van nu maar ook klaar te zijn voor de toekomst.  Thema’s die worden aangesneden op dit event:

  • De impact van 5G op rekencentra
  • Duurzame energiebronnen en de leveringszekerheid voor datacenters
  • Elektrisch vervoer en de data-explosie
  • Toekomstige databehoeftes voor online ondernemen

Lees meer

Machinebouw event

Big Data, Cyber Security, Deep Learning, procesoptimalisatie, modulair bouwen, Machine vision, predictive maintenance en bekabeling. Deze actuele thema’s komen uitgebreid aan bod itijdens het Machinebouw event.

Het event biedt een sterk netwerk aan machinebouwers, OEM’ers en producerende bedrijven uit de Benelux.

De sprekers en deelnemers van dit event laten in één dag zien hoe de grote diversiteit aan technologie benut kan worden door machinebouwers en eindgebruikers.

Lees meer

Energie in industrie

Energie in Industrie

Het is geen nieuws dat het thema energie ook in de industrie hoog op de agenda staat. Van klein tot groot, veel fabrieken en plants zijn bezig met de vraag wat zij nu kunnen doen om energie te besparen. Daarnaast zijn er ook grotere ontwikkelingen gaande binnen de energie transitie. Van waterstof tot elektrificatie, er gebeurt van alles.

Lees meer