Aemas

Aemas staat voor service en klantgerichtheid. Wij werken samen met de klant naar een oplossing. Bij Aemas zeggen wij dan ook, wij verkopen geen instrumenten wij verkopen applicaties/oplossingen en daar hoort een instrument bij. Aan de Everdenberg in Oosterhout is ons demonstratie- en applicatielaboratorium gevestigd. Hier worden applicaties ontwikkeld voor zowel apparatuur van onze leveranciers als voor apparatuur van leveranciers die wij niet vertegenwoordigen. Aemas is in 1999 gestart als laboratorium gespecialiseerd in zeer lastige elementanalyses voor ICP-OES en ICP-MS. Vanaf 2005, het moment van de start van de vertegenwoordiging van Teledyne Leeman Labs, is de focus verlegd en is de kennis/ervaring vanuit de specialistische elementanalyse meegenomen in de verkoop van instrumenten voor het uitvoeren van elementanalyses. In 2005 is Aemas begonnen met de verkoop van ICP-OES, Hg-analyzers en DC-Arc spectrometers van Teledyne Leeman Labs. Vijf jaar later, in 2010, is het product portfolio van Aemas uitgebreid met XRF, AAS en AFS techniek door te starten met de vertegenwoordiging van Skyray Instrument. Ook in 2010 kreeg Aemas ook de vertegenwoordiging van het Duitse Spectral Systems, hierdoor werd de ETV aan het pakket toegevoegd. ETV (Elektro Thermische Verdamping) is een techniek die gekoppeld kan worden ICP-OES of ICP-MS, waarbij het monster verdampt wordt en rechtstreeks in het plasma wordt geleid zonder monstervoorbewerking. Onderscheidend Aemas onderscheidt zich op twee manieren ten op zichte van andere leveranciers van apparatuur voor het uitvoeren van elementanalyses: 1. Service Bij Aemas is de klant nog echt koning, wij zijn er voor de klant en niet andersom. Met een team van vijf mensen zijn de communicatielijnen kort en is de continuïteit voor de klant gewaarborgd. Als een instrument service behoeft, lukt het ons om in 95% van de gevallen binnen 24 uur aanwezig te zijn (Same Day Service). 2. Applicatieontwikkeling Aemas verkoopt oplossingen/applicaties en daar hoort vaak een instrument bij. Wij zijn met een installatie pas klaar als de gebruiker weet hoe hij/zij met het instrument moet werken en als de applicatie(s) ontwikkeld/opgezet zijn. Een laboratorium kan het zich niet veroorloven om een maand of twee maanden tijd nodig te hebben om een nieuw instrument werkend te krijgen. Dit probleem kan Aemas opvangen door de applicatie(s) vóór de installatie in haar eigen applicatielaboratorium te ontwikkelen. Bij Aemas kunt u ook terecht voor de ontwikkeling van applicaties voor instrumenten die niet door ons geleverd zijn.

Naw gegevens

Aemas
Everdenberg 101
4902TT Oosterhout
NEDERLAND

Tel: 0162462666

De heer B. Hoeff
analyse@aemas.nl
Naar website

Evenementen

WoTS

De beurzen World of Technology & Science en Industrial Processing zijn geïntegreerd in 1 beurs: World of Technology & Science 2022. WoTS bestaat uit vijf unieke werelden: World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics en World of Industrial Processing. Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

Lees meer

LabNL, DE Labbeurs

De nieuwe vakbeurs LabNL toont de nieuwste technologieën, innovaties, oplossingen en tools voor het laboratorium. Een breed aanbod aan bedrijven, gericht op labinrichting, -apparatuur en verbruiksartikelen tot aan analytische en optische instrumenten, chemicaliën, labautomation en life science-oplossingen geven acte de présence. Het conferentieprogramma belicht actuele onderwerpen in drie thema's, namelijk LabAutomation, LabAnalyse en Life Science.

LabNL is dé plek voor laboranten, labmanagers, researchers en R&D managers die op zoek zijn naar concrete oplossingen. Ook biedt het ruimte voor ontmoeting en netwerken.

Lees meer