All-Rack B.V.

All-Rack Datacenter Solutions;

Ontwerpen, Bouwen, Inrichten en Onderhouden van Datacenters en On-Premises Datacenters.

All-Rack Datacenter Services;

Gespecialiseerde medewerkers die alle voorkomende werkzaamheden op de vloer kunnen uitvoeren. De medewerkers kunnen terugkijken op tientallen jaren ervaring in de branche en onderscheiden zich door maatwerk, ontzorging, Time to Market en Customer Satisfaction.

 

Kennis, ervaring en maatwerk

De klant staat voor All-Rack centraal.
Met uw kennis en wensen en met de kennis van de medewerkers van All-Rack worden de beste oplossingen gecreëerd. Een oplossing kan een compleet ingericht Datacenter zijn, alleen de racks of zelfs een enkel blindpaneel, dat speciaal voor u op maat gemaakt wordt. Veel Datacenters zijn inmiddels voorzien van maatwerkoplossingen van All-Rack. Denk hierbij aan koude of warme straten, blindpanelen, cages en op maat gemaakte kabelrangeerbeugels. De Datacenters, welke zijn ingericht volgens de laatste normen en eisen, worden vaak turn-key opgeleverd. Deze ruimtes zijn voorzien van een noodstroominstallatie, bekabeling, verhoogde computervloer, branddetectie, brandblusinstallatie, toegangscontrole, DCIM en koelinstallatie. Uiteraard speelt efficiency, energiebesparing en duurzaamheid een belangrijke rol bij het ontwerp. Alle adviseurs en engineers werken minimaal 20 jaar in deze branche en hebben zelfs deelgenomen in normcommissies en adviesorganen. Klanten van All-Rack krijgen de aandacht die ze mogen verwachten.

Kenmerken

Gepassioneerd, direct, creatief, eerlijk, gedreven, harde werkers en een tikkeltje eigenwijs.
Zij willen dat de klant krijgt wat hij werkelijk nodig heeft. Maatwerk is standaard voor ze. Om hun kennis op peil te houden bezoeken ze fabrikanten, congressen, beurzen en luisteren ze goed naar de gebruikers. Ze zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Van de mensen op de werkvloer kunt u verwachten dat ze gedisciplineerd zijn, overleg met u voeren, zorgvuldig werken en de gemaakte afspraken nakomen.

 

Naw gegevens

All-Rack B.V.
Tupolevlaan 107
1119 PA Schiphol
NEDERLAND

Tel: (0)23 - 548 33 00

De heer P. Willenborg
info@all-rack.nl
Naar website

Nieuws

Edge serverruimte voor Moonen Packaging uit Weert

20/04/2021Moonen Packaging heeft 2020 een compleet nieuw warehouse van 20.000 vierkante meter in Weert in gebruik genomen. Verpakkingen worden niet direct geassocieerd met duurzaamheid. Moonen Packaging ziet dat graag veranderen en...

Lees meer

Evenementen

Telecom Infra

Het Telecom Infra event  is hét platform voor actuele informatie over mobiele netwerken en telecominfrastructuur. Het programma gaat deze editie specifiek in op breedbandtechnologie, LTE (4G) en indoor wireless.

Net als voorgaande edities mikt het Telecom Infra event zich op providers/ operators, installateurs, gebouweigenaren en diverse technische marktgebieden waarin telecominfrastructuur wordt gebruikt. Zowel sprekers als exposanten laten u zien hoe de grote diversiteit aan telecomtechnologie optimaal benut kan worden. 

Lees meer

IT Infra

IT Infra geeft u antwoorden

Datacenters vereisen betrouwbare hardware en software, om in te kunnen spelen op de eisen van nu maar ook klaar te zijn voor de toekomst.  Thema’s die worden aangesneden op dit event:

  • De impact van 5G op rekencentra
  • Duurzame energiebronnen en de leveringszekerheid voor datacenters
  • Elektrisch vervoer en de data-explosie
  • Toekomstige databehoeftes voor online ondernemen

Lees meer