Celsius Benelux B.V.

Over Celsius Benelux

Celsius Benelux zorgt voor een gezond klimaat in uw gebouw. We leveren complete, duurzame systemen en installaties voor energiemanagement, klimaat, beveiliging en verlichting. Omdat wij als geen ander weten hoe de systemen werken, kunt u ook voor het onderhoud op ons rekenen.

Celsius Benelux is compact, maar onderschat ons niet: we gaan juist graag mooie, complexe projecten aan. We zijn flexibel en lopen altijd voorop in technologie. Nieuw beschikbare technieken combineren we met onze jarenlange ervaring zodat u altijd kunt vertrouwen op de kwaliteit. Wij bieden onze klanten voor hun projecten nu al wat in de toekomst op grotere schaal toegepast zal worden.

Ons doel: meer functionaliteit met minder hardware. Of anders gezegd: we bieden onze klanten vooral gebruikersgemak – met als extra voordeel een duidelijke energiebesparing. We werken met hoogwaardige hardware producten en ontwikkelen zo nodig zelf aanvullende software. We maken zoveel mogelijk gebruik van vrij beschikbare technologie, webbased, omdat dit zowel gebruikersvriendelijk als onderhoudsvriendelijk is.

Cliché maar waar: ook bij Celsius Benelux draait het om de mensen. Ons energieke team maakt al onze beloftes waar. Geen project is te complex, geen servicevraag te ingewikkeld. Celsius Benelux bestaat dankzij de enthousiaste inzet en betrokkenheid van haar medewerkers.

Werken bij Celsius Benelux staat voor ‘samen waarmaken wat is beloofd’ in een uitdagende technologische omgeving met aandacht voor elkaar en ruimte voor groei en persoonlijke ontwikkeling.

Celsius Benelux investeert in haar relaties. Met onze medewerkers, klanten, leveranciers en onderaannemers werken we graag lang samen, een relatie die zich kenmerkt door openheid en eerlijkheid. Wij bestaan op 11 november 2021 25 jaar.

Evenementen

Digitaal Gebouw van de Toekomst

De Nederlands Brancheorganisatie voor Gebouw Automatisering organiseert de conferentie Digitaal Gebouw van de Toekomst met het doel om ontwikkelingen binnen gebouw automatisering aan te kaarten, kruisbestuiving en interactie tussen eindgebruikers en leden faciliteren en het geven van visie over de richting en mogelijkheden van gebouwautomatisering in de (nabije) toekomst.

Lees meer