Hettich Benelux is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren, installeren en onderhouden van klimaat- & laboratoriumapparatuur. In 2011 is Hettich Benelux ontstaan uit de fusie van Elbanton & Dépex. 

Hettich Benelux is gevestigd in Geldermalsen. Naast kantoor, engineeringafdeling, serviceafdeling en showroom hebben wij een eigen productiehal van ruim 3400 m². Onze eigen producten (standaard of maatwerk) kunnen wereldwijd geleverd en/of geïnstalleerd worden.  

Hettich Benelux produceert standaard en maatwerk producten die wereldwijd in de markt gezet worden. De producten die wij produceren zijn onder andere incubatoren, koel- en vriesapparatuur, plant research kasten, hypothermiekasten, thermomixers en en afzuigsystemen.

Naast eigen producten leveren wij ook apparatuur van Erlab, Gram, Helmer, (Andreas) Hettich, LaboGene, Lieberr, Memmert, Nabertherm, Smeg, Suez en Systec.

Uiteraard kunt u ook voor service bij ons terecht. Meer weten over onze service mogelijkheden of onderhoudscontracten ? Neem dan contact op met onze afdeling Service.

Hettich Benelux is ISO 9001, 13485, 14001 en STEK gecertificeerd. Daarnaast zijn wij Sedex-lid (Supplier Ethical Data Exchange).

Markten Hettich Benelux

Contact

Hettich Benelux De Aaldor 9 4191PC Geldermalsen Tel: 088-22 199 00 Joyce Ursinus
Naar de website
en_GBEnglish (UK)