Hettich Benelux

Hettich Benelux is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren, installeren en onderhouden van klimaat- & laboratoriumapparatuur. In 2011 is Hettich Benelux ontstaan uit de fusie van Elbanton & Dépex. 

Hettich Benelux is gevestigd in Geldermalsen. Naast kantoor, engineeringafdeling, serviceafdeling en showroom hebben wij een eigen productiehal van ruim 3400 m². Onze eigen producten (standaard of maatwerk) kunnen wereldwijd geleverd en/of geïnstalleerd worden.  

Hettich Benelux produceert standaard en maatwerk producten die wereldwijd in de markt gezet worden. De producten die wij produceren zijn onder andere incubatoren, koel- en vriesapparatuur, plant research kasten, hypothermiekasten, thermomixers en en afzuigsystemen.

Naast eigen producten leveren wij ook apparatuur van Erlab, Gram, Helmer, (Andreas) Hettich, LaboGene, Lieberr, Memmert, Nabertherm, Smeg, Suez en Systec.

Uiteraard kunt u ook voor service bij ons terecht. Meer weten over onze service mogelijkheden, onderhoudscontracten of verdubbelde garantietermijn mogelijkheid? Neem dan contact op met onze afdeling Service.

Hettich Benelux is ISO 9001, 13485, 14001 en STEK gecertificeerd. Daarnaast zijn wij Sedex-lid (Supplier Ethical Data Exchange).

Markten Hettich Benelux

Nieuws

Op zoek naar RO, puur of ultrapuur water voor uw omgeving?

25/11/2021SUEZ Water Purification Systems ontwerpt, ontwikkelt en vervaardigt waterzuiveringssystemen voor toepassingen in zowel de gezondheidszorg, de research en de industrie.SUEZ systemen gebruiken diverse technologieën om water te zuiveren waaronder ionenwisseling,...

Lees meer

Realtime monitoren van relatieve vochtigheid, CO2, O2, druk, digitale signalen en temperatuur

26/10/2021Het Hettich systeem voor realtime monitoren van paramaters in het laboratorium of de productieomgeving bestaat sinds 1990.  Destijds ontworpen onder de naam Elbanton TRS en vandaag de dag bekend onder...

Lees meer

Bespaar tijd met de Hettich ZentriMix!

22/01/2021Met de Hettich ZentriMix bespaart u 50 - 75% ten opzichte van de tradionele QuEChERS-methode. Het resultaat is hierdoor in slechts 24 minuten beschikbaar. De QuEhERS-methode wordt gebruikt in de...

Lees meer

Evenementen

LabSafety

LabSafety komt in 2022 terug met een live event over veiligheid in het lab. Dit evenement heeft een gevarieerd lezingenprogramma, waarbij experts en veiligheidskundigen vanuit diverse vakgebieden aan het woord komen. De aanbieders op het beursplein bieden informatie over een veilige inrichting van het lab, producten en apparatuur die veilig werken bevorderen.

Lees meer

WoTS

De beurzen World of Technology & Science en Industrial Processing zijn geïntegreerd in 1 beurs: World of Technology & Science 2022. WoTS bestaat uit vijf unieke werelden: World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics en World of Industrial Processing. Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

Lees meer