Maatwerk uw nieuwe standaard

Maatwerk uw nieuwe standaard Door: Hettich Benelux
Maatwerk uw nieuwe standaard  

Kunt u binnen ons uitgebreide standaardassortiment geen geschikte apparatuur vinden? Wij hebben de mogelijkheid om apparatuur aan uw behoeften aan te passen of een oplossing op maat te bieden. 

Wie zijn wij?

Hettich Benelux is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren, installeren en onderhouden van klimaatapparatuur wereldwijd.  In 2011 is de naam Hettich Benelux  ontstaan uit de bedrijven Dépex en Elbanton.  Onze kracht ligt in het produceren van enkelstuks tot grotere aantallen (OEM) maar tevens in het aanpassen van standaard apparatuur aan uw wensen. Op onze locatie in Geldermalsen bent u  welkom in onze showroom om uw wensen te bespreken.  Ook treft u ons aan tijdens de WOTS in Utrecht op stand 7A009.

Welke producten produceren wij?

U kunt hierbij denken aan: (Farmaceutische) stabiliteitskasten, klimaatkasten en – kamers, plantengroeikasten, olie-& waterbaden, stikstofvriezers, thermomixers. Daarnaast leveren wij Hettich centrifuges en incubatoren alsook apparatuur van gerenommeerde merken zoals Systec en LaboGene.

Onze producten zijn ontworpen en vervaardigd conform de huidige normen. Wij begeleiden projecten van idee tot en met oplevering. Voordat de apparatuur bij u wordt geleverd, wordt deze uitvoerig getest en vindt er een uitgebreide eindcontrole plaats. Voor temperatuurtesten maken wij gebruik van onze geconditioneerde klimaatkamer.

Om uw product optimaal te laten presteren, adviseren wij u gebruik te maken van onze onderhoudscontracten. Als u bij aanschaf van het product een onderhoudscontract afsluit, verdubbelt Hettich Benelux de garantietermijn. Onze service technici zijn getraind en gecertificeerd door de leverancier om u de beste service te kunnen verlenen.

Hettich Benelux; innovation based on tradition, engineered for you!