Mettler-Toledo

METTLER TOLEDO is wereldwijd leverancier van precisie-instrumenten en services die gebruikt worden in laboratoria en productieomgevingen. We bieden oplossingen voor elke stap in het proces van onze klanten. We leveren producten van zeer hoge kwaliteit zoals industriële weegschalen, laboratoriumbalansen, titrators, pH-meters, dichtheidsmeters, refractometers, pipetten en apparatuur voor thermische analyse & automated chemistry. We helpen onze klanten om processen te stroomlijnen, de productiviteit te verhogen, compliance met regelgeving te bereiken en kosten te minimaliseren.

Nieuws

Automatiseer uw laboratoriumprocessen met de oplossingen van Mettler Toledo

13/02/2020Versnel de productiviteit en lever niets in op kwaliteit met de oplossingen van Mettler Toledo. Combineer de instrumenten ook met LabX® software en zorg voor een naadloze integratie in uw...

Lees meer

Evenementen

Weeginstrumenten

Wegen, het met behulp van de zwaartekracht meten van massa, is één der oudste meettechnieken. De oude Egyptenaren kenden al weegapparatuur. Maar ook vandaag is, dankzij de elektronica en computertechniek, weegtechniek springlevend.

De VLW (Vereniging Leveranciers van Weeginstrumenten) is opgericht als voortvloeisel uit het overlegplatform wegen dat in de jaren '80, gezamenlijk met het toenmalige IJkwezen, was opgezet.

Bij de VLW zijn leveranciers van weegapparatuur aangesloten. Voor het overleg van de overheid met de leveranciers, zowel fabrikanten als importeurs, is de VLW hèt overlegorgaan.

Lees meer