WAGO Nederland

Al bij haar oprichting in 1951 verwezenlijkte WAGO een idee: elektrische aders klemmen middels veerkracht. Met de WAGO-veerklemtechniek maakt u trillingsbestendige, onderhoudsvrije klemverbindingen, die een enorme reductie van de bedradingtijd opleveren. Het consequent doorvoeren door WAGO van dit veiligheidsdenken leidde, naast de ontwikkeling van richtingbepalende veerklemsystemen tot vele technische innovaties met dezelfde productfilosofie als grondslag. Het WAGO-programma bestaat uit twee hoofdgroepen:

  1. Elektromechanische componenten zoals rijgklemmen, stekerverbindingen, printklemmen en klemmen voor toepassing in explosiegevaarlijke omgevingen.
  2. WAGO Electronic zoals het WAGO-I/O-SYSTEM, interfaces, voedingen, relaismodules en meetwaardeomvormers. 

Het gemeenschappelijke element van alle componenten is de inmiddels spreekwoordelijke contactzekerheid, die zich gedurende decennia onder de meest extreme en uiteenlopende toepassingen in de elektrotechniek en elektronica wereldwijd heeft bewezen.

Nieuws

Predictive maintenance: dé nieuwe onderhoudsstrategie!

18/06/2021WAGO stelt u in staat om op een eenvoudige én veilige manier uw machinedata naar een centrale dataserver te brengen. De voordelen zijn uiteenlopend; van het eenvoudig maken van analyses...

Lees meer

WAGO Cloud: universele IoT-oplossing voor machines, installaties en gebouwen

11/03/2021Met WAGO Cloud kunt u de gegevens van verschillende machines vanaf een centrale locatie verzamelen en analyseren. Hierdoor kunnen WAGO-controllers eenvoudig worden beheerd en gecontroleerd, samen met hun gegevens en...

Lees meer

Wat is industriële IoT en wat kunt u ermee?

14/01/2021Industrial Internet of Things biedt enorme mogelijkheden om de productiviteit en efficiëntie van machines en processen te verbeteren. De IoT-oplossingen van WAGO zijn modulair en kunnen daarom worden toegepast voor...

Lees meer

MTP biedt de machinebouw nieuwe ontwikkelingsmogelijkheden

20/11/2020Machinebouw wordt onafhankelijk van het besturingssysteem Dankzij het "Module Type Package" zijn fabrikanten van modules in staat om hun positie als toeleverancier binnen de branche van de installatietechniek te verstevigen....

Lees meer

Cyber security made by WAGO

08/10/2020Open automatisering met WAGO Op en veilig geen goede combinatie? Overtuig uzelf van het tegendeel! Dankzij de digitalisering zijn de gegevens van uw machines, installaties en gebouwen wereldwijd beschikbaar. Om...

Lees meer

Evenementen

Industrial Ethernet

Industrial Ethernet is niet meer weg te denken binnen de productie omgeving. De procesautomatisering sluit zich hier snel bij aan. Dit biedt tal van voordelen waaronder snelheid, kostenreductie, diagnose mogelijkheden en remote engineering.

Met het oog op minder technisch personeel zijn dit voordelen die een industrie de onderscheidende voorsprong kan geven op collega bedrijven binnen de branche.

Lees meer

Industrial Cyber Security

Cyber Security in de maakindustrie

Als plantmanager denk je er liever niet aan: een aanval van hackers, maar de actualiteit laat zien dat het tegenwoordig een reële dreiging is. De vraag lijkt niet te zijn óf het gebeurt maar wanneer het uw bedrijf overkomt. Ligt er een noodplan klaar als het gebeurt?

Wanneer is uw bedrijf voldoende ‘cyber secure’? Waar liggen de uitdagingen in de essentiële samenwerking tussen uw IT (informatietechnologie) en OT (operationele technologie) afdeling? Hoe profiteert u van digitale innovaties maar houdt u tegelijkertijd grip op uw informatiebeveiliging?

Lees meer

Machinebouw event

Big Data, Cyber Security, Deep Learning, procesoptimalisatie, modulair bouwen, Machine vision, predictive maintenance en bekabeling. Deze actuele thema’s komen uitgebreid aan bod itijdens het Machinebouw event.

Het event biedt een sterk netwerk aan machinebouwers, OEM’ers en producerende bedrijven uit de Benelux.

De sprekers en deelnemers van dit event laten in één dag zien hoe de grote diversiteit aan technologie benut kan worden door machinebouwers en eindgebruikers.

Lees meer

WoTS

De beurzen World of Technology & Science en Industrial Processing zijn geïntegreerd in 1 beurs: World of Technology & Science 2022. WoTS bestaat uit vijf unieke werelden: World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics en World of Industrial Processing. Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

Lees meer

Predictive Maintenance

Predictive Maintenance

Lees meer