WERMA Benelux bv

Het familiebedrijf, WERMA Signaltechnik, is al meer dan 60 jaar leider op het gebied van industriële signaaltechnologie. WERMA, het bedrijf dat de industriestandaard zette met de  modulaire signaaltoren. Het is een internationaal bedrijf met meer dan 350 werknemers en 8 locaties wereldwijd, waaronder WERMA Benelux gevestigd in Gent, België. Vandaag levert WERMA optische en akoestische signalisatie en innovatieve systemen voor procesoptimalisatie voor algemene industriële en logistieke toepassingen.

WERMA producten

 

 

WERMA, met hoofdkantoor en productie in Zuid-West Duitsland, is toonaangevend op technologisch vlak. Van signaalzuilen, zwaailichten en verkeerslichten tot zoemers, buzzers en hoorns; WERMA’s optisch, akoestisch en explosievrije toestellen waarschuwen en beveiligen mensen en machines over de hele wereld.

In 2019 bracht WERMA de nieuwe standaardoplossing op het gebied van signaleringstechnologie op de markt: EvoSIGNAL, een modulair, eenvoudig en duidelijk gestructureerde signalisatie. Deze nieuwste beacons zijn akoestische en/of optische signaalgevers verkrijgbaar in 3 maten – mini/midi/maxi.  Dankzij de uitgebreide keuze aan kleuren, lichteffecten, tonen en montagebeugels dekt dit toestel alle toepassingsgebieden.

 

 

En WERMA gaat nog een stap verder in de signaaltechniek: Door meerdere signalisatietoestellen in een netwerk op te nemen, ontstaan oplossingen die de klant helpen om snel en eenvoudig productie- en logistieke processen te analyseren en te optimaliseren.

Het SmartMONITOR systeem van WERMA helpt processen meer lean, efficiënter en sneller te zijn. SmartMONITOR is een intelligent, radiogestuurd systeem dat performantiegegevens van machines opneemt en deze via een radioverbinding naar een database stuurt waar ze geanalyseerd worden. Het systeem is eenvoudig te integreren op de WERMA signaaltoren. Door deze signaaltorens in een intelligent netwerk op te nemen, wordt een eenvoudig en retrofit alternatief gecreëerd voor conventionele, complexe MDC systemen.

 

Innovatie en optimalisatie is voor het bedrijf de drijvende kracht om hun technologische voorsprong verder uit te bouwen. Lean Management en Industry 4.0 is een van WERMA’s topics. In hun eigen laboratoria test WERMA alle nieuwe ontwikkelingen. Het succes van deze innovaties wordt weerspiegeld in de vele patenten, design awards en positieve evaluaties van klanten.

WeASSIST van Werma is de brancheoverkoepelende cloud-oplossing voor uitgebreide monitoring en consequente optimalisatie van uw productieprocessen. Zo behoudt u altijd het overzicht over uw business – digitaal en in realtime. Dit helpt om problemen te detecteren voordat ze ontstaan. Om zo telkens een beetje beter te kunnen worden. Dat is goed voor uw bedrijf, goed voor uw medewerkers en goed voor uw klanten.

Met WeASSISTvan Werma maakt u van netwerkintegratie een pluspunt en wordt Industrie 4.0 realiteit.

In 2022 lanceerde Werma Signaltechnik eSIGN,  een signaaltoren die dankzij elektronische modulariteit nieuwe normen stelt op het gebied van zichtbaarheid, individualiteit en efficiëntie. 

Elektronische modulariteit maakt het met de eSIGN mogelijk om een verscheidenheid aan signaleringsmodi met talrijke kleuren, helderheidsniveaus en lichteffecten te realiseren. Van het klassieke signaallicht tot volledig op maat gemaakte instellingen, alles is mogelijk. Variabele niveauaanduidingen of volledige vlaksignalisatie kunnen met eSIGN probleemloos worden gerealiseerd.

Zo zet Werma een waaier aan producten in de markt die toepasselijk zijn in elke sector van de insdustrie. 

Naw gegevens

WERMA Benelux bv
Poortakkerstraat 41 c
9051 Sint Denijs Westrem
BELGIE

Tel: +32 92203111

Mevrouw M. Van Hulle
info@wermabenelux.com
Naar website

Vind uw product en/of dienst

Nieuws

WERMA-signaallampen flitsen tot in Kenia

31/05/2021WERMA-signaallampen flitsen tot in Kenia Het Belgische bedrijf Meyland vertrouwt op heldere en krachtige producten van WERMA.   Meyland brengt dingen in beweging Het motto van Meyland, een familiebedrijf gevestigd...

Lees meer

Evenementen

Machinebouw event

Big Data, Cyber Security, Deep Learning, procesoptimalisatie, modulair bouwen, Machine vision, predictive maintenance en bekabeling. Deze actuele thema’s komen uitgebreid aan bod itijdens het Machinebouw event.

Het event biedt een sterk netwerk aan machinebouwers, OEM’ers en producerende bedrijven uit de Benelux.

De sprekers en deelnemers van dit event laten in één dag zien hoe de grote diversiteit aan technologie benut kan worden door machinebouwers en eindgebruikers.

Lees meer

WoTS

De beurzen World of Technology & Science en Industrial Processing zijn geïntegreerd in 1 beurs: World of Technology & Science 2022. WoTS bestaat uit vijf unieke werelden: World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics en World of Industrial Processing. Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

Lees meer