Over WoTS

Stap binnen in de wereld van industrie, technologie en wetenschap tijdens het evenement De World of Industry, Technology & Science (WoTS). Dit veelzijdige event brengt drie unieke werelden samen – de World of Laboratory, de World of Electronics en de World of Industry – om de meest recente ontwikkelingen en innovaties in de schijnwerpers te zetten.

Met meer dan 400 exposanten is WoTS het toonbeeld van technologische vooruitgang. Ontdek gezamenlijk, door middel van seminarprogramma’s, workshops, gedeelde stands en overkoepelende projecten, wat er mogelijk is op het gebied van industrie, technologie en wetenschap.

Bezoekers uit diverse sectoren zoals industrie, laboratoria, zorg en wetenschap krijgen de unieke kans om op één locatie een veelvoud aan technologische oplossingen te verkennen. Of je nu op zoek bent naar innovatieve producten, kennis wilt delen of waardevolle contacten wilt leggen, WoTS biedt een platform voor iedereen die geïnteresseerd is in de nieuwste ontwikkelingen en trends binnen de branche.

Bereid je voor om te worden ondergedompeld in een wereld van mogelijkheden en ontdek wat de toekomst te bieden heeft op het gebied van industrie, technologie en wetenschap tijdens De World of Industry, Technology & Science.

Ontdek de toekomst van industrie, technologie en wetenschap – Bezoek WOTS!

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief!

en_GBEnglish (UK)