Blue Engineering

Blue Engineering

Wij zijn Blue

Een engineersbureau met een focus op hightech, industrie en de agro-food sector. Wij ontwikkelen innovatieve mechatronische producten en processen, van idee tot prototype. We adviseren, ontwikkelen en ontzorgen, compleet van A tot Z.

We brengen een concept idee via een Proof of Concept naar een functioneel prototype of uitvoering. Met onze test- en prototypefaciliteiten en veelzijdige engineers ontwikkelen we duurzame product-, productie-, en totaalsystemen. Middels multidisciplinaire inzet zijn we in staat om onze klanten volledig turn-key te bedienen. Met de beste engineers uit de regio streven we naar een betere wereld op basis van techniek.

Dankzij onze onafhankelijke positie in de keten, ontwikkelen wij met onze klanten en partners robuuste, betrouwbare en duurzame producten voor de toekomst. Dit doen we middels verschillende services. onder andere :

  • New product development & design

 Wij ondersteunen onze klanten met het ontwikkelen van nieuwe producten, van idee tot realisatie. Met slimme technologie, kritische vragen en een multidisciplinaire aanpak gaan we voor functionele en gebruikersvriendelijke producten van top kwaliteit, die voldoen aan de hoogste eisen van onze klanten. Dit doen we zowel voor digitale middels software als fysieke producten.

Samen halen we de specificaties en wensen boven water om vervolgens een aantal concepten te generen. We werken een gedetailleerd design uit die we verder ontwikkelen tot een gevalideerd prototype (link naar prototyping) en uiteindelijk een (serie)produceerbaar eindproduct. In onze ontwerpen houden we rekening met materiaalkeuze, ergonomie, esthetiek en gebruikersgemak om zo tot een uitzonderlijk resultaat te komen.

  • IOT development

 Met (Industrial)Internet of Things kunnen we meten, data verzamelen, inzichten verkrijgen en bijsturen. We kunnen IoT voor van alles inzetten, denk bijvoorbeeld aan het monitoren van percelen voor telers, het meten van het CO2 gehalte in kantoren of kassen en het uitlezen van machines (voor bijvoorbeeld predictive maintenance).

Door onze multidisciplinaire teams en uitgebreide kennis op het gebied van sensoren, nodes, gateways en cloudoplossingen, kunnen we hoogwaardige oplossingen ontwikkelen voor complexe datavraagstukken. Bovendien kunnen we met onze eigen ontwikkelde technologie, maatwerkoplossingen voor sensoren, nodes, gateways en cloudoplossingen aanbieden met een korte time-to-market. De cloudoplossing biedt onze klanten real-time inzicht in de gegenereerde data, die we middels gekoppelde dashboard visueel aantrekkelijk kunnen tonen.

 

Laatste berichten

Geen artikelen gevonden

WOTS Partners