Hanna Instruments bv

Hanna Instruments is opgericht in 1978 in Italië door Oscar Nardo, een man met een bijzondere visie op het gebied van zaken en met de drive om zijn dromen om te zetten in werkelijkheid.

Met zijn kennis van de markt die hij in de praktijk had opgedaan, wist hij in korte tijd een familiebedrijfje uit te bouwen naar een internationale organisatie van formaat.

Innovatie is altijd zijn belangrijkste drijfveer geweest en vanuit deze inspiratie zijn een groot aantal producten voor veelzijdige toepassingen ontwikkeld.

Inmiddels is Hanna Instruments uitgegroeid tot een belangrijke speler op het gebied van analytische instrumentatie. De organisatie, die inmiddels wereldwijd bestaat uit meer dan 60 lokale verkoop- en service kantoren en 4 eigen productievestigingen in Europa en Azië, wordt aangestuurd vanuit het hoofdkantoor in Woonsocket, Rhode Island(USA) waar ook een belangrijk deel van onze R&D gevestigd is.

Waarom het belangrijk is om wereldwijd aanwezig te zijn, wordt treffend weergeven met de volgende verklaring:

‘Wij zien globalisatie als een voorwaarde om dichter bij onze klanten te kunnen zijn en om die producten te ontwikkelen zoals zij die nodig hebben’
Oscar Nardo (oprichter).

Omdat iedere markt zeer specifieke eisen stelt aan de instrumentatie zoals men die toepast, zijn binnen onze organisatie verschillende hoofdgroepen gedefinieerd.

  • Afvalwateranalyses
  • Voedingsindustrie (HACCP)
  • Industrie en proces
  • Thermometrie
  • Horti- en agricultuur
  • Laboratorium
  • Waterbehandeling
  • Zwembad- & spawateranalyses
  • Vijver- & aquariumwateranalyses

Op deze wijze zijn wij in staat om in te spelen op de eisen en wensen van onze klanten. Vakkennis en specialisme zijn hierbij de begrippen waar het om gaat. Wij zien onszelf graag als 'meedenkers' in plaats van 'verkopers van apparatuur'.

Onze specialisten hebben kennis van de applicaties en procescondities zoals u die in de praktijk ervaart. Zo zijn zij in staat om samen met u zich te verdiepen in de vraagstukken zoals u die in uw proces tegenkomt. Onze oplossingen zijn op uw procescondities gebaseerd en niet op ons leveringspakket.

Dat dit geen loze kreten zijn, kunnen we alleen maar bewijzen wanneer u ons hiertoe de kans biedt. Bel of mail ons voor een kennismaking; wij garanderen u dat wij u zullen verbazen!

Hanna Instruments BV - info@hannainstruments.nl - 030 289 6842

Laatste berichten

Geen artikelen gevonden

WOTS Partners