Rotero Holland

Rotero zet innovatieve ideeën van R&D afdelingen in motion control, elektromagneten, sensoren en ventilatoren om naar creatieve oplossingen. Dit doen we door hen inhoudelijk te ondersteunen en hen praktisch vooruit te helpen. We doen dit voor organisaties actief in machine- en apparatenbouw en vaak internationaal gericht. Wij bieden een team van technische experts en leveren een gamma van customized producten. Onze drive is om de technische vooruitgang in de wereld te helpen realiseren.

Wij maken deel uit van Rotero Holding. Onder deze holding vallen een 5-tal zelfstandig opererende bedrijven, elk gespecialiseerd in een specifiek productenpakket en klantengroep. Hierdoor zijn wij in staat om andere specialisten in te schakelen hetgeen tot synergie en een beter eindresultaat resulteert. Wij hebben slechts één doel voor ogen, namelijk: "de beste oplossing voor de klant".

Voor meer informatie over onze organisatie neemt u een kijkje op onze website  of stuur ons een e-mail . Bellen mag uiteraard ook! Tijdens kantoortijden kunt u ons bereiken op telefoonnummer 0348 - 495 150.

Wij hopen u te verwelkomen op WoTS 2018!  U vindt ons in hal 10, stand A054. Tot dan!

Rotero - Knowledge Works.

Laatste berichten

WOTS Partners