SAMSON REGELTECHNIEK B.V.

SAMSON REGELTECHNIEK B.V.

SAMSON REGELTECHNIEK in Zoetermeer maakt onderdeel uit van het wereldwijd opererende SAMSON. Met vestigingen in meer dan 50 landen behoort de onderneming tot een betrouwbare speler van wereldformaat, die daarbij tevens lokaal voor u aanwezig is.

Eén merknaam
Samen met de hieronder vermelde gespecialiseerde ondernemingen biedt SAMSON een volledig assortiment regelventielen voor industriële processen. Onder de naam SAMSON vallen ook AIR TORQUE, CERA SYSTEM, KT-ELEKTRONIK, LEUSCH, PFEIFFER, RINGO, SAMSOMATIC, SED, STARLINE en VETEC.

Oplossingen
Als producent van regelapparatuur biedt SAMSON ruim 100 jaar oplossingen in processen waar temperatuur, druk, drukverschil, hoeveelheid en niveau goed geregeld dienen te worden. De modulaire producten hebben door de jaren heen hun betrouwbaarheid keer op keer bewezen.

Digitale oplossingen
SAMSON werkt aan verregaande digitalisering om daarmee de eerste keus te zijn op het gebied van slimme regelventielen. Volledig in lijn met deze digitale transitie is het nieuwe SAM DIGITAL. Naast producent van slimme regelventielen is SAMSON dus ook leverancier van intelligente systeemoplossingen. SAM staat voor SAMSON Asset Management.

Applicaties
Tot onze afnemers behoren relaties, die in hun processen stromende media willen regelen of afsluiten. U kunt hierbij denken aan applicaties voor stoom, vloeistoffen, technische en cryogene gassen.

Service
Naast een breed productassortiment heeft SAMSON ook een eigen servicedienst. Onze servicedienst kan u ondersteuning geven op het gebied van onderhoud aan SAMSON producten. Tevens verzorgen wij trainingen op maat voor uw onderhoudsdienst en engineers. SAMSON voldoet aan de eisen van VCA*2008/5.1. SAMSON

SMART IN FLOW CONTROL

Laatste berichten

WOTS Partners