SCHURTER Electronics B.V.

Over SCHURTER

SCHURTER Electronics B.V. in Hardenberg ontwikkelt en produceert bedieningspanelen voor machines. SCHURTER is met name gespecialiseerd in touchscreen-oplossingen voor de industrie, de medische wereld en de agrarische sector. Ongeveer 120 professionals werken bij SCHURTER in Hardenberg aan verschillende productie- engineerings- en salesprocessen.

SCHURTER Electronics B.V. in Hardenberg is onderdeel van het Zwitserse familiebedrijf SCHURTER, een toonaangevende producent van elektronische componenten. De SCHURTER groep bestaat uit 22 bedrijven, verdeeld over zeventien landen - waarvan 11 bedrijven met een eigen productielocatie . Wereldwijd werken er ongeveer 1850 mensen bij SCHURTER.

De SCHURTER groep bestaat uit twee divisies: Components en Input Systems.

De divisie Components produceert en levert elektronische componenten als connectoren, zekeringen, schakelaars, EMC-producten en EMS service. De business unit Solutions bundelt alle competenties van de SCHURTER Groep in een zakelijk totaalpakket op het gebied van productie, distributie en voorraadbeheer van componenten.

De divisie Input Systems ontwikkelt en produceert op maat gemaakte bedieningssystemen op basis van  touchscreens, capacitieve technologie en membraanschakelaars. SCHURTER in Hardenberg behoort tot de divisie Input Systems.

Meer informatie: www.schurter.nl

Laatste berichten

WOTS Partners