Suurmond BV

Suurmond BV

Suurmond is leverancier van oplossingen om productieprocessen én productkwaliteit te optimaliseren. Zelfs voor zware omstandigheden! Met specifieke portfolio's voor vloeistofverwerking, polymeerverwerking en R&D. Wij leveren:

suurGLASS reactor  - eenvoudig uitwisselen van de glazen reactor
Eenvoudig uitwisselen van het glazen vat van 
de suurGLASS reactor 

- Druk- en glasreactoren voor R&D (BÜCHISUURMOND)
- Lab automatisering (SYSTAG)
- Industriële tandwiel- en turbinepompen (MAAGGATHERHNPM)
- (Doseer) unit constructie (SUURMOND)
- Extrusie tandwielpompen (MAAG)
- Polymeer tandwielpompen (MAAG)
- Zeefwisselaars en polymeerfiltratie systemen (MAAG)

Suurmond werkt samen met de klant tijdens de gehele levenscyclus van het product om een duurzame en betrouwbare oplossing te verkrijgen.  We voelen ons verantwoordelijk voor de toepassing tot aan het moment waarop de toepassing stopt. Het zit in ons DNA!

Over ons

Sinds 1974 ontwerpt, fabriceert en levert Suurmond duurzame en op maat gemaakte oplossingen voor de procesindustrie. Met een portfolio van kwalitatief hoogstaande en duurzame producten, jarenlange ervaring en knowhow, is Suurmond in staat u te helpen bij het verbeteren van uw productie-efficiëntie.
 
Producten zoals tandwielpompen, doseersystemen en zeefwisselaars voor het verwerken van vloeistoffen en polymeren staan hierbij centraal. Deze zijn te vinden in de businessunits FLUID HANDLING en POLYMER HANDLING.
suurDOS® doseersysteem

suurDOS® doseersysteem voor lab tot productie

Onze businessunit REACTOR SYSTEMS (voorheen bekend onder de naam Autoclave) focust op producten en oplossingen voor R & D tot en met productiefaciliteiten. Het productgamma in de businessunit REACTOR SYSTEMS varieert van (druk) reactoren tot lab automatisering, thermische veiligheid en proefinstallaties. 

Polymerisatiereactor met destillatieopbouw van glas
Drukreactor met destillatieopbouw van glas
Büchi minipilot
Minipilot plant met  "Büchiflex" flexibele glasverbindingen
 

Onze competentie

Suurmond levert oplossingen om uw proces te optimaliseren en de kwaliteit van uw eindproduct te verbeteren. Om dit te bereiken, praten we! Onze ervaren medewerkers met verschillende achtergronden in een breed scala aan toepassingen en industrieën, zullen een oplossing ontwerpen die voldoet aan uw procesvereisten. Zelfs voor zware omstandigheden! En altijd met lage eigendomskosten en duurzaamheid in het achterhoofd.

 

 

Laatste berichten

WOTS Partners