Ontdek baanbrekende wetenschap

Het seminar wordt in het Engels gegeven.

Ben je klaar om je horizon te verbreden en je te laten inspireren door de meest baanbrekende ontdekkingen in de wereld van wetenschap en technologie? Kom dan op 27 september naar de Jaarbeurs Utrecht voor het seminar ‘Fascinating Science’!

Dit seminar is georganiseerd voor professionals uit de industrie, elektronica en laboratoria. Onze sprekers zijn gerenommeerde wetenschappers die niet alleen uitblinken in hun vakgebied, maar ook boeiende verhalen en kennis delen. Tijdens dit seminar geeft Klaas Landman (verbonden aan de Radboud Universiteit Nijmegen en auteur van het boek ‘Founders of General Relativity’) een presentatie over thermodynamica. Hans Plets bespreekt de Einstein Telescoop en John van der Oost (onder andere leider van de onderzoeksgroep Bacteriële Genetica aan het Microbiologisch Laboratorium van Wageningen Universiteit) neemt je mee in de CRISPR-Cas revolutie – van biologie tot gentherapie. Tot slot vertelt Jurre Steens, CTO van Scope Biosciences, meer over de diagnostische toepassingen van CRISPR-Cas.

Waarom mag je dit niet missen?

Topsprekers: Luister naar lezingen van toonaangevende wetenschappers die vooroplopen in hun vakgebied. Hun presentaties zijn niet alleen informatief, maar ook inspirerend en uitdagend.

Netwerkmogelijkheden: Ontmoet en wissel ideeën uit met andere professionals, onderzoekers en industriële pioniers. Dit is de kans om je netwerk uit te breiden en samenwerkingen aan te gaan die je carrière en bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen.

Mis deze unieke kans niet om deel uit te maken van een seminar vol inspiratie, innovatie en interactie. Schrijf je vandaag nog in voor de WoTS-beurs en het seminar ‘Fascinating Science’ op 27 september in de Jaarbeurs Utrecht.

Seminar: Fascinating Science

Datum Onderwep Locatie
Vrijdag 27 september 10:00 – 10:40 Thermodynamics: From steam engines to black holes Spreker: Klaas Landsman, Radboud University Nijmegen Croesezaal
Vrijdag 27 september 10:45 – 11:25 Will ET land in our backyard? Spreker: Hans Plets, director EMR ET Project Office at Einstein Telescope Croesezaal
Vrijdag 27 september 11:30 – 11:45 Break
Vrijdag 27 september 11:45 – 12:25 The CRISPR-Cas revolution – from biology to gene therapy Spreker: John van der Oost, Wageningen University Croesezaal
Vrijdag 27 september 12:30 – 13:10 Title will follow Spreker: Jurre Steens, CTO at Scopebiosciences Croesezaal

Over WoTS

Stap binnen in de wereld van industrie, technologie en wetenschap tijdens het evenement De World of Industry, Technology & Science (WoTS). Dit veelzijdige event brengt drie unieke werelden samen – de World of Laboratory, de World of Electronics en de World of Industry – om de meest recente ontwikkelingen en innovaties in de schijnwerpers te zetten.

Met meer dan 400 exposanten is WoTS het toonbeeld van technologische vooruitgang. Ontdek gezamenlijk, door middel van seminarprogramma’s, workshops, gedeelde stands en overkoepelende projecten, wat er mogelijk is op het gebied van industrie, technologie en wetenschap.

Bezoekers uit diverse sectoren zoals industrie, laboratoria, zorg en wetenschap krijgen de unieke kans om op één locatie een veelvoud aan technologische oplossingen te verkennen. Of je nu op zoek bent naar innovatieve producten, kennis wilt delen of waardevolle contacten wilt leggen, WoTS biedt een platform voor iedereen die geïnteresseerd is in de nieuwste ontwikkelingen en trends binnen de branche.

Bereid je voor om te worden ondergedompeld in een wereld van mogelijkheden en ontdek wat de toekomst te bieden heeft op het gebied van industrie, technologie en wetenschap tijdens De World of Industry, Technology & Science.

Ontdek de toekomst van industrie, technologie en wetenschap – Bezoek WOTS!

en_GBEnglish (UK)