Hierbij nodigen wij leden van de EMC-ESD vereniging uit voor de online lunchsessie van Diederick Banté van Simco-Ion Technology Group op donderdag 28 maart van 13.00 tot 14.00 uur. In zijn online presentatie gaat Diederick Banté in op de vraag over ‘Wat te doen als de eisen van een klant niet meer te vervullen zijn met een standaard ionisatie oplossing als een ventilator of staaf?’.

Informatie lunchsessie
Doordat componenten steeds gevoeliger worden voor statische lading kruipt het maximaal toegestane voltage steeds verder richting 0V. Naast dat dit van invloed is op het ionisatie proces zelf komt ook de bewaking en verslaglegging op een hoger niveau te liggen. In de lunchsessie gaat Diederick in op wat de mogelijkheden rondom de 0V zijn.

Biografie spreker
Mijn naam is Diederick Banté. Intussen alweer 20 jaar werkzaam als Sales Manager bij Simco-Ion Technology group voor de regio EMEA. Naast verkoop draag ik ook zorg voor scholing, installatie en nazorg. Simco-Ion is gespecialiseerd in ionisatie en heeft daarvoor twee business units. Eén voor industriële toepassingen met o.a. een vestiging in Lochem en één voor technologie, mijn tak, met hoofdzakelijk elektronica en cleanroom toepassingen, waarvan het hoofdkantoor in Alameda, CA, USA staat.

Aanmelden voor deze bijeenkomst
Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@emc-esd.nl.

Graag tot 28 maart!

en_GBEnglish (UK)