Basics of Industrial Processing

Basics of Industrial Processing Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Basics of Industrial Processing

Natuurlijk tonen alle exposanten in de World of Industrial Processing hun deskundigheid voor de industriële bezoekers. De bedrijven kunnen die kwaliteiten ook in de aanloop al tonen in video’s of artikelen op de WoTS-site. Tijdens de kick-off op 7 juni kan een korte impressie gemaakt worden. Ook in de Machevo Hotspots en in het seminar Basics of Industrial Processing komen de kwaliteiten naar voren. Het is nu de tijd om de mogelijkheden om te zetten naar een goede communicatie richting de bezoekers.

Een gemiddelde bezoeker is vier uur op de beursvloer aanwezig. Er worden ongeveer veertien stands bezocht en als individuele exposant wil je voor de relevante (potentiële) klanten in dat deel zitten. De collectieve projecten bieden die voordelen.

In het seminarBasics of Industrial Processing’ tonen de sprekers de basistechnieken in het industriële proces. De presentaties zijn zowel op startende professionals als ervaren vakmensen gericht. Deskundigen uit de bedrijfsketen geven in het seminar aandacht aan automatisering, instrumenten, analyse, opslag, mengen, doseren, wegen, bewerken, verpakken, etcetera.

Machevo Hotspots is dé locatie op de beursvloer met een verzameld aanbod van leveranciers voor de procesindustrie. Deze exposanten leveren allen toegevoegde waarde aan de procesindustrie en vanuit de collectiviteit geven zij op het paviljoen aan hoe actuele uitdagingen aangegaan worden. De deelnemers kunnen gebruik maken van de bar in het paviljoen om samen met hun klanten zaken te bespreken onder het genot van een drankje. Hierdoor creëren we een gezellige ongedwongen sfeer wat we met het paviljoen willen uitstralen.

Door gezamenlijke inspanningen wordt de zichtbaarheid naar bezoekers groter.

Als u vragen heeft over actuele mogelijkheden, kunt u die stellen aan Willemijn de Groot.