Breng je stem uit op de meest innovatieve oplossing - TechAward World of Automation 2022

Breng je stem uit op de meest innovatieve oplossing - TechAward World of Automation 2022 Door: FHI federatie van technologiebranches

Breng je stem uit op de meest innovatieve oplossing - TechAward World of Automation 2022

Als bezoeker kom je ook naar een beurs om je te laten verrassen. Bijvoorbeeld door de nieuwste innovaties en ontwikkelingen. De WoTS 2022 biedt hiervoor een uitgelezen kans: met de TechAward 2022, een prestigieuze prijs per wereld voor de meeste innovatieve oplossing om slimmer, sneller, autonomer en/of efficiënter te produceren. Met dit jaar extra aandacht voor duurzaamheid, met een aparte Green TechAward.

Vanaf deze week is de online TechAward galerij geopend en kun je je stem uitbrengen. In de aanloop naar de WoTS 2022 lichten we de verschillende inzendingen toe. Deze keer: het decentrale automatiseringsplatform zonder schakelkast van Murrelektronik, de kleinste elektronische veiligheidsvergrendeling ter wereld van Schmersal en de nieuwe TDLAS gasanalyser van Endress + Hauser: de meest robuuste en nauwkeurigste manier om vocht te meten in gas.

 

iVario-X: Decentrale automatisering zonder schakelkast
Vario-X van Murrelektronik is het eerste automatiseringsplatform dat sensoren en actuatoren op decentrale wijze en zonder schakelkast naar het veld brengt. Het automatiseringsplatform is daarnaast zeer flexibel, modulair en maakt fabrikantonafhankelijke integratie mogelijk. Hiermee biedt de Vario-X een oplossing voor de dringendste problemen in de automatisering: toenemende digitalisering, kortere ontwikkelingscycli, duurzaamheid en het tekort aan geschoolde arbeidskrachten geeft Murrelektronik aan. 
AZM 40: de kleinste elektronische veiligheidsvergrendeling ter wereld
De AZM 40 veiligheidsvergrendeling van Schmersal Nederland is de kleinste elektronische veiligheidsvergrendeling ter wereld en beantwoordt aan de trend naar miniaturisering in de machinebouw: Om materiaal en kosten te besparen worden machines en andere productiemiddelen steeds kleiner. Door zijn compacte bouw is hij bijzonder geschikt voor kleinere veiligheidsdeuren en -kleppen waarop andere magneetvergrendelingen niet of slechts met moeite gemonteerd kunnen worden vanwege hun afmetingen.
J22 TDLAS Gasanalyzer: meest robuuste en nauwkeurige manier om vocht te meten in gas
TDLAS is bekend in de markt als de meest robuuste en nauwkeurigste manier om vocht te meten in gas. In de nieuwe J22 TDLAS van Endress + Hauser wordt de TDL techniek samengevoegd met de zeer vertrouwde Endress+Hauser Heartbeat Technology die diagnostiek, monitoring en zelfverificatie biedt. Dit zorgt voor een continue gezondheid status van de gasanalyzer, wat resulteert in minder storingen, lagere bedrijfskosten en verbeterde betrouwbaarheid.

 

Stem nu op uw favoriete innovatie
Vanaf deze week is de online TechAward galerij geopend. Tot en met 31 augustus kunt u uw stem uitbrengen op uw favoriete innovatie. Daarnaast beoordeelt een vakkundige jury de innovaties. Op basis van de bezoekersstemmen en het juryrapport worden de 4 genomineerden per categorie bepaald en mogen zij hun innovatie op de beursvloer presenteren.