Nu had Büchi natuurlijk al drukreactoren van Hastelloy in het portfolio. Maar sinds kort is het zelfs mogelijk uw reactor in tantaal te bestellen! Deze metaalsoort kenmerkt zich door een uitstekende corrosie- en temperatuurbestendigheid. De tantaalreactoren zijn beschikbaar van laboratorium tot pilot schaal.

Zoals bij alle reactoren van Büchi, kunnen ook de tantaalreactoren worden samengesteld zodat deze voldoen aan uw eisen en processpecificaties.  Door de modulaire opzet van deze multi-purpose reactoren, kunnen zij op elk moment worden aangepast aan nieuwe specificaties en processen.

Veelzijdige en gebruiksvriendelijke laboratoriumreactor 

De Versoclave is een middelgrote, veelzijdige laboratoriumreactor voor uitwisselbare metaaldrukreactoren met optionele snelle sluiting en reactorlift. Visuele controle tijdens uw proces is mogelijk door de zichtglazen in de reactor. Met een snelsluiting en reactorlift kunt u eenvoudig ook zware reactoren bedienen.

Verschillende magnetische aandrijvingen met een laag tot hoog koppel zorgen voor efficiënt mengen en roeren van procesmedia met lage tot hoge viscositeit en een uitstekende warmteoverdracht.

Technische details:

  • Reactor volume 0,5 tot 5,0 liter
  • Drukbereik -1 (FV) tot 60/200 bar*
  • Temperatuurbereik -20 °C tot +250 °C
  • Materialen Tantaal, Hastelloy, RVS

*Optioneel tot 200 bar

Zoals bij iedere reactor van Büchi is er een ruime keuze aan opties en accessoires. Schroom niet uw wensen bij ons aan te kaarten. Er is heel veel mogelijk.

 

Versoclave coverplate
Versoclave coverplate
De Versoclave uitgevoerd met snelsluiting en reactorlift
Versoclave met EX aandrijving
Versoclave turbineroerder

 

 

 

 

 

 

FHI, federatie van technologiebranches
en_GBEnglish (UK)