Suurmond | Reactor Systems

Over ons

Sinds 1974 ontwerpt, fabriceert en levert Suurmond duurzame en op maat gemaakte oplossingen voor de procesindustrie. Met een portfolio van kwalitatief hoogstaande en duurzame producten, jarenlange ervaring en knowhow, is Suurmond in staat u te helpen bij het verbeteren van uw productie-efficiëntie.
 

Wij leveren:

  • Druk- en glasreactoren voor R&D (BÜCHISUURMOND)
  • Lab automatisering (SYSTAG)
  • (Doseer) unit constructie (SUURMOND)
  • Industriële tandwiel- en turbinepompen (MAAGGATHERHNPM)
  • Extrusie tandwielpompen (MAAG)
  • Polymeer tandwielpompen (MAAG)
  • Zeefwisselaars en polymeerfiltratie systemen (MAAG)
Producten zoals tandwielpompen, doseersystemen en zeefwisselaars voor het verwerken van vloeistoffen en polymeren staan hierbij centraal. Deze zijn te vinden in de businessunits FLUID HANDLING en POLYMER HANDLING.
suurDOS® doseersysteem
suurDOS® doseersysteem voor lab tot productie

 

Onze businessunit REACTOR SYSTEMS (voorheen bekend onder de naam Autoclave) focust op producten en oplossingen voor R & D tot en met productiefaciliteiten. Het productgamma in de businessunit REACTOR SYSTEMS varieert van (druk) reactoren tot lab automatisering, thermische veiligheid en proefinstallaties. 

Polymerisatiereactor met destillatieopbouw van glas
Polymerisatiereactor met destillatieopbouw van glas
Büchi minipilot
Minipilot plant met  "Büchiflex" flexibele glasverbindingen
 

Onze competentie

Suurmond levert oplossingen om uw proces te optimaliseren en de kwaliteit van uw eindproduct te verbeteren. Om dit te bereiken, praten we! Onze ervaren medewerkers met verschillende achtergronden in een breed scala aan toepassingen en industrieën, zullen een oplossing ontwerpen die voldoet aan uw procesvereisten. Zelfs voor zware omstandigheden! En altijd met lage eigendomskosten en duurzaamheid in het achterhoofd.

 

 

Nieuws

Suurmond al 50 jaar actief in de procesindustrie!

18/03/2024Suurmond al 50 jaar actief in de procesindustrie! Dit jaar bestaat Suurmond 50 jaar! Lees hoe het ooit begon en wat Suurmond uniek maakt.

Lees meer

Microdoseren vanaf 0,024 nu ook tot 200°C!

13/03/2023Deze microtandwielpomp kan nu ook ingezet worden in polymerisatieprocessen, R&D omgevingen en voor gecontroleerde doseerapplicaties in bijvoorbeeld een reactor.

Lees meer

De kracht van tandwielpompen in de farmaceutische industrie

13/03/2023De kracht van hygiënische tandwielpompen in de farmaceutische industrie: hoe ze bijdragen aan veiligheid, precisie en efficiëntie.

Lees meer

Moet uw reactor of doseersysteem voldoen aan GMP?

20/10/2022Steeds vaker zien we in de R&D de vraag naar apparatuur die voldoet aan GMP. Suurmond B.V. en haar leveranciers hebben ervaring met deze strenge voorschriften waar het reactoren en...

Lees meer

Chemische ontwikkeling? Kiest u voor prijs of kwaliteit?

20/09/2022Chemische ontwikkeling? Kiest u voor prijs of kwaliteit? Met de aanschaf van een BÜCHI reactor maakt u een verantwoorde keuze. Duurzaam én met een gunstige ROI!

Lees meer

Evenementen

WoTS

De beurzen World of Industry, Technology & Science bestaat uit 3 unieke werelden: World of Industry, World of Laboratory en World of Electronics. Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

Lees meer