CEM-Blade: De toekomst in eenvoudige microwave destructie.

CEM-Blade: De toekomst in eenvoudige microwave destructie. Door: Beun- De Ronde

CEM-Blade: De toekomst in eenvoudige microwave destructie.

De Blade wordt voor het eerst in de BeNeLux op WoTS voorgestel, op de stand van Beun-De Ronde.

Met de BLADE brengt CEM een nieuwe generatie monstervoorbewerking op de markt voor Element Analyse, die zich kenmerkt door snelheid, eenvoud, performance en flexibiliteit.

  • Snelheid: in 5 minuten volledige heldere destruaten.
  • Eenvoud: De BLADE is het meest eenvoudig te gebruiken microwave destructie systeem op de markt. In een quartz vessel worden monster en zuur toegevoegd en afgesloten met een snap-cap. De vessel gaat in een autosampler en wordt volledig automatisch gedestrueerd en daarna afgekoeld. Er zijn geen tools nodig en de vessels zijn eenvoudig te reinigen.
  • Performance: Volledige destructie wordt bereikt door de zeer hoge microwave vermogensdichtheid toe te passen op het monster middels de Single Mode Cavity technologie te combineren met geavanceerde vortexing.
  • Flexibiliteit: Zowel routine- als extreme samples, de BLADE kan het allemaal. Mix & Match samples en zuren, waaronder HNO2, HCl, HF, etc. in een batch met behulp van een universele methode. De destructie kan real-time gevolgd worden door de ingebouwde high definition camera.

CEM – Blade: de voor de hand liggende keuze voor moderne labotaria.