Content is nog steeds King - WoMD

Content is nog steeds King - WoMD Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

In de aanloop naar de World of Motion & Drives communiceren we veel naar de potentiële bezoekers. De projecten en seminars geven inhoud aan de zaken die spelen bij de doelgroepen in de markt. Exposanten die betrokken zijn als spreker bij die inhoud, worden dus ook intensiever meegenomen in de communicatie naar de potentiële bezoekers. Passend bij deze tijd wordt de communicatie verdeeld over verschillende thema’s, media en momenten. Door betrokkenheid van exposanten en leden krijgen klantengroepen meer redenen de beurs te bezoeken en u krijgt dan meer exposure naar uw markt. Wij zijn nog op zoek naar exposanten die willen spreken tijdens de seminars. Mocht u zich hiervoor willen aanmelden, lees dan snel verder!

Bij de eerste deelnemers overleggen stellen de aanwezige exposanten de aanpak van een project of een seminar vast. Dat is dus een cruciaal moment om betrokken te zijn. U kunt zich nu nog aanmelden, om mee te denken.

De FEDA Lounge bespreken we op donderdag 18 november (13.00 – 15.00 uur) bij FHI. De grote voordelen zitten in het ontzorgen, een collectieve standbouw en gezamenlijke promotie.

Op donderdag 18 november kunt u van 15.30 – 17.00 uur ook meedenken over:
Innovaties in de aandrijftechniek 
Er zijn vele voorbeelden te noemen, waarbij aandrijftechniek meer mogelijkheden krijgt door digitalisering, robotisering, sensoren, Artificial Intelligence, machine learning en communicatietechniek. Met de deelnemers wordt aandacht gegeven aan de vernieuwingen en ontwikkelingen van een ‘next level’.

Op donderdag 25 november worden van 9.30 – 11.30 uur bij FHI twee andere seminars besproken.
We doen meer online in machinebouw en productie: hoe is dit fysiek te regelen?
De algemene aspecten van automatisering en aandrijftechniek zijn in de Covid-periode in gang gezet om werkzaamheden meer remote te kunnen doen. Hoe gaan we de nieuwe technologieën verder verbeteren door ook te veranderen in de concrete uitvoering / fysieke realisatie? Hoe kan veiligheid, autorisatie van processen en service in een digitale omgeving worden opgepakt?

Motion & Drives op de proef genomen
In dit seminar geven we aandacht aan de verschillende vormen van aandrijftechniek (door testen op belangrijke criteria in de specificaties), maar ook het in bedrijf stellen en een combinatie van technieken uitproberen. Exposanten worden uitgedaagd, om de meerwaarde van hun aandrijftechniek fysiek te tonen en in een presentatie te benoemen.

Voor alle projecten kunt u zich aanmelden bij Willemijn de Groot.