De beurs biedt ook kansen aan vernieuwende bedrijven - TechAward

Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Exposanten zullen tijdens World of Technology & Science 2022 de meest nieuwe en innovatieve producten of technologieën onder de aandacht brengen. De TechAward geeft extra aandacht aan deze innovaties bij vakpers en bezoekers. Iedere exposant mag in aanloop naar de WoTS een product of dienst inbrengen voor de TechAward. Als er exposanten zijn, die andere vernieuwende ideeën hebben in de communicatie naar bezoekers van de beurs, dan wordt u ook uitgenodigd om die met de organisatie te delen.

Medio mei 2022 opent de organisatie de online TechAward galerij en is de stemmodule geopend op de website www.wots.nl. Bezoekers kunnen in deze module een stem uitbrengen op de favoriete innovatie! Dat kunnen de exposanten gebruiken, om aandacht voor hun innovatie te vragen.

De stemmodule is geopend tot en met augustus 2022. Daarnaast beoordeelt een vakkundige jury de innovaties. Op basis van de bezoekersstemmen en het juryrapport worden de 5 geselecteerden per wereld bepaald en zij mogen hun innovatie op de beursvloer presenteren.

De organisatie van de World of Motion & Drives staat volledig open voor de aanvullende ideeën. Alle mogelijkheden, die exposanten voorstellen in een collectieve aanpak, bieden ook nieuwe kansen. Dit is het moment om dergelijke vernieuwingen nog op te starten en daar kunnen andere leden of exposanten bij betrokken worden. U kunt zo’n voorzet sturen naar Willemijn de Groot.