De mogelijkheden met aandrijftechniek en automatisering

De mogelijkheden met aandrijftechniek en automatisering Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

De mogelijkheden met aandrijftechniek en automatisering

 Natuurlijk tonen alle exposanten in de World of Motion & Drives hun deskundigheid op het gebied van aandrijftechniek en automatisering. Bedrijven kunnen die kwaliteiten ook in de aanloop tonen in video’s of artikelen op de site. Tijdens de kick-off op 7 juni kan een korte impressie gemaakt worden. Ook in de FEDA Lounge en in het seminar Innovaties in de Aandrijftechniek komen de kwaliteiten naar voren. Het is nu de tijd om mogelijkheden om te zetten naar een goede communicatie naar de bezoekers.

Een gemiddelde bezoeker is vier uur op de beursvloer aanwezig. Er worden ongeveer veertien stands bezocht en als individuele exposant wil je voor de relevante (potentiële) klanten in dat deel zitten. De collectieve projecten bieden die voordelen.

In het seminar ‘Innovaties in de Aandrijftechniek’ wordt de focus gelegd op vernieuwingen en ontwikkelingen van ‘next level’-verbeteringen in gebruikersgemak, energie, flexibiliteit en de inzet van multifunctionele vakkennis. Hoe gaan we met vernieuwingen in op actuele uitdagingen in de industrie?

De FEDA Lounge is een paviljoen waarin FEDA-leden zich compact, dynamisch, laagdrempelig en innovatief kunnen presenteren. De FEDA Lounge heeft een open karakter waardoor een bezoek laagdrempelig zal zijn. De kwaliteiten van de betreffende exposanten zijn verwoord op de site en zullen in de komende tijd meegenomen worden in de bezoekersnieuwsbrieven. Denk dus aan de krachten op het gebied van mechanische aandrijving, robotica, motoren, reductoren en motion control.

Door gezamenlijke inspanningen wordt de zichtbaarheid naar bezoekers groter.

Als u vragen heeft over actuele mogelijkheden, kunt u die stellen aan Willemijn de Groot.